Matsuri Napisano 17 Grudnia 2017 Share Napisano 17 Grudnia 2017 Witam, Przedstawiam kolejną podstawkę pod pojazdy i figurki w skali 1:35:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 17 Grudnia 2017 Share Napisano 17 Grudnia 2017 Świetna, mi się bardzo podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 21 Grudnia 2017 Share Napisano 21 Grudnia 2017 Sorry ale widzę same ikonki photobucketa o jakiś update... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 21 Grudnia 2017 Super Moderator Share Napisano 21 Grudnia 2017 @Matsuri załaduj zdjęcia na inny serwer bo wiaderko odmawia współpracy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Grudnia 2017 Share Napisano 23 Grudnia 2017 Pozwoliłem sobie zedytować posta kolegi Witam,Przedstawiam kolejną podstawkę pod pojazdy i figurki w skali 1:35:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 23 Grudnia 2017 Super Moderator Share Napisano 23 Grudnia 2017 Pozwoliłem sobie zedytować posta kolegi Ciekawe jak długo to będzie działało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Szczepan Napisano 8 Stycznia 2018 Share Napisano 8 Stycznia 2018 Dla mnie: arcydzieło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 9 Stycznia 2018 Share Napisano 9 Stycznia 2018 Jako że na podstawkach, dioramach itp. się nie znam, mogę z pełną nieodpowiedzialnością powiedzieć że rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 6 Lutego 2018 Share Napisano 6 Lutego 2018 Podoba mi się bo bardzo zróżnicowana i to jest jej wielki plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 6 Lutego 2018 Share Napisano 6 Lutego 2018 Bardzo fajne. Może jakiś warsztat z taką ppdstawką zrobisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi