net_sailor Napisano 18 Grudnia 2017 Share Napisano 18 Grudnia 2017 Model praktycznie prosto z pudła. Kalkomanie dały mi popalić. Grube, słaba jakość druku, poprzesuwane kolory. W drugim wydaniu podobno jest lepiej bo dają Cartografa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 18 Grudnia 2017 Share Napisano 18 Grudnia 2017 Super! Miały w sobie niesamowite piękno te myśliwce Republica, nawet jeżeli osiągami nie dorównywały współczesnym sobie produktom innych firm. Jak nomalnie odrzutowce mnie nie biorą, to te bardzo - a model w Twoim wykonaniu kusi, by się na coś takiego rzucić. Z kalkomniami wybrnąłeś, wyglądają OK. I te przebarwienia na dole, mniam! Gratulacje. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Grudnia 2017 Share Napisano 18 Grudnia 2017 Fajnie wygląda, choć na mój gust jest za czysty, wręcz sterylny. A jak sam model się składa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 18 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2017 Ponieważ mam zaczęty drugi taki model to mam już niejakie doświadczenie. Generalnie jest trochę pracy przy łączeniu połówek kadłuba i poprawianiu linii. Część dolnej powierzchni lewego skrzydła, którą się wkleja w górną nie dochodzi do końca i powstaje uskok - trzeba zebrać trochę materiału z wnętrza żeby potem nie męczyć się na powierzchni, gdzie są linie i nity. Średnio pasują też przeźroczyste okienka kamer. No i koła podwozia głównego, a w zasadzie felgi to jest dopiero osobliwość. Są dwa różne!!! Zupełnie tak jakby dali je do opracowania dwóm różnym projektantom. Gdyby nie to, że miałem drugi egzemplarz na wymianę tych felg, aby były do pary, to miałbym niezły zgryz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 18 Grudnia 2017 Share Napisano 18 Grudnia 2017 Podoba się i to bardzo, fajnie zmalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 18 Grudnia 2017 Share Napisano 18 Grudnia 2017 Podoba się, Fajna machina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 18 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2017 Dzięki. Cieszę się, że się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolan Napisano 10 Stycznia 2018 Share Napisano 10 Stycznia 2018 Bardzo ładny! Świetnie Ci wyszedł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi