Flachenty Napisano 31 Grudnia 2017 Share Napisano 31 Grudnia 2017 Szybki projekt na specjalne zlecenie prosto z pudła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 31 Grudnia 2017 Share Napisano 31 Grudnia 2017 Fajny model, świetnie wykonany, jedyny jego "minus" to to, że zajmuje dużo miejsca, zwłaszcza na wysokość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 31 Grudnia 2017 Share Napisano 31 Grudnia 2017 Ten deflektor za dyszą można byłoby troszeczkę upalić. Ale ogólnie jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 31 Grudnia 2017 Share Napisano 31 Grudnia 2017 sprzęt świeżo po obsłudze rocznej nie ma co (się) upalać. Jest PZPR i elegancko. Podoba mi się. "Szybki projekt" - jak to z rakietami bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Stycznia 2018 Share Napisano 1 Stycznia 2018 Ten deflektor za dyszą można byłoby troszeczkę upalić.Przecież to sprzęt jednorazowego użytku - opalenia się raczej zobaczyć nie da. Flacha, świetny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 2 Stycznia 2018 Share Napisano 2 Stycznia 2018 bazylms napisał : Przecież to sprzęt jednorazowego użytku - opalenia się raczej zobaczyć nie da Jednorazowego użytku to jest rakieta, wyrzutnia jest wielokrotnego użytku. A net_sailorowi chodziło o deflektor czyli tę płytę wyrzutni za dyszą rakiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Stycznia 2018 Share Napisano 2 Stycznia 2018 Zaćmienie umysłu - pisze deflektor a ja o dyszy myślałem . Sorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi