Trojan Napisano 22 Stycznia 2018 Share Napisano 22 Stycznia 2018 Ciekawy projekt dobiegł do szczęśliwego końca. Z potknięciami. Tylko się utwierdziłem w przekonaniu, że nie cierpię Revella. W jakiejkolwiek skali. Przeróbka na Eleanor w wolnej interpretacji. Przeróbki można prześledzić w wątku warsztatowym. Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 23 Stycznia 2018 Share Napisano 23 Stycznia 2018 Na tematyce moto sie nie wypowiem ale z estetycznego punktu widzenia jest świetny. Wspaniale poradziłeś sobie. A zdjęcia jak z prospektu. Jak prawdziwy. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 23 Stycznia 2018 Share Napisano 23 Stycznia 2018 Podpisuję się i ponawiam moje pytanie: Co następne? Mógłbyś wrzucić zdjęcie swojego studio, jak ustawiasz oświetlenie, żeby wyszły takie super foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferret37 Napisano 23 Stycznia 2018 Share Napisano 23 Stycznia 2018 Świetny jest Marcin. Nawet rdza ma kolor jak w Fordach. :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 23 Stycznia 2018 Share Napisano 23 Stycznia 2018 Piękny śledziłem warsztat i mam nadzieję na następne w Twoim wykonaniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 23 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2018 Dzięki za miłe słowa. Następny w kolejce to Mercedes AMG GT3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 23 Stycznia 2018 Share Napisano 23 Stycznia 2018 Świetny Mustang Piękna kolorystyka, lakier świeci się jak należy. Jedynie co nie przypadło mi do gustu to koła, a właściwie ich chrom- troszku zabawkowo wygląda. Nie myślałeś przelakierować kół np. na czarno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 23 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2018 Jedynie co nie przypadło mi do gustu to koła, a właściwie ich chrom- troszku zabawkowo wygląda. Nie myślałeś przelakierować kół np. na czarno ? Tak się właśnie miotałem z tymi kołami. Robiłem próby różnymi chromami ale nie byłem zadowolony z efektu więc zostawiłem jak jest. Mam przygotowane szablony jakbyco bo jeszcze chodzi mi po głowie psiknąć je bezbarwnym półmatem. Pomyślę. Mógłbyś wrzucić zdjęcie swojego studio, jak ustawiasz oświetlenie, żeby wyszły takie super foty? Korzystam z firmowego atelier. Ale zdjęcia nie mam bo zwykle ustawia się wszystko pod sesję. Lampy z softboxami, dobry aparat itp. Ale nawet w domu, przy minimalnych nakładach można zrobić podobne zdjęcia. Kwestia tylko odpowiedniego oświetlenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
portalus Napisano 24 Stycznia 2018 Share Napisano 24 Stycznia 2018 No dobrze wyszedł - jest moc. Jesteś ze stolicy to może wpadnij z nim na X zlot MKP. Masz niedaleko, a może cykniesz fotki z jakimś oryginałem max zbliżonym. No i będzie okazja się spotkać. Gdzie jest warsztat AMG GT3? Szukam, a nie widzę bo też mam ale nie mogę się za niego zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 24 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2018 Gdzie jest warsztat AMG GT3? Szukam, a nie widzę bo też mam ale nie mogę się za niego zabrać. Jeszcze nie zacząłem. Czekam na blaszki z HD, niebawem mają się pokazać na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 28 Stycznia 2018 Share Napisano 28 Stycznia 2018 Dla mnie bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 28 Stycznia 2018 Share Napisano 28 Stycznia 2018 Jak prawdziwe auto tylko wsiąść i odjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 30 Stycznia 2018 Share Napisano 30 Stycznia 2018 Foty silnika rwą suty. Jezusie jak prawdziwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 5 Lutego 2018 Share Napisano 5 Lutego 2018 zdjęcia i wykonanie Kosmos !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 5 Lutego 2018 Autor Share Napisano 5 Lutego 2018 Fotka Admina!!! Czuję się zaszczycony, Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 5 Lutego 2018 Share Napisano 5 Lutego 2018 Niesamowicie kunsztowna robota - jestem pod dużym wrażeniem jedyne co mnie trochę razi to jak to przy modelarskich farbach bywa zbyt grube ziarno w metaliku no ale na to nie mamy wpływu - wszystko co na tym modelu widać jest wykonane z zachowaniem realizmu - przepięknie pod maską i również naturalnie delikatnie wyeksploatowany spód - pisz gdzie go będzie można zobaczyć na żywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 5 Lutego 2018 Autor Share Napisano 5 Lutego 2018 Dziękuję za miłe słowa. Lakier w rzeczywistości wygląda lepiej. Może to kwestia oświetlenia? Model napsuł mi krwi. Ale sporo modyfikacji zrobiłem dzięki radom, pomocy i doświadczeniu forumowiczów, którzy mnie motywowali za co serdecznie dziękuję. Dzięki temu forum powstały unikatowe blaszki, kalkomanie i odlewy foteli. Warsztat niestety zniknął przez Photobucketa ale jest dostępny w całości na fb. Na zawody ani konkursy raczej się nie wybieram. Brak czasu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freelancer Napisano 6 Lutego 2018 Share Napisano 6 Lutego 2018 Odrobina zabawy w photoshopie i można wrzucać na otomoto ;) Świetna robota. Bardzo dobre foty (no może poza zdjeciem silnika z paproszkami) ale i tak - szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Lutego 2018 Share Napisano 8 Lutego 2018 Dzięki focie admina tu trafiłem i jest naprawdę co oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi