xmald Napisano 15 Lutego 2018 Share Napisano 15 Lutego 2018 Czołem, Cóż mam powiedzieć... tak wybrałem najbardziej oklepane i sztampowe malowanie tego oklepanego i sztampowego samolotu. Co zrobię jak chcę mieć go na półcę. Tyle zrobiłem, podorabiałem kilka detali w kokpicie i nieco pogrzebałem przy Oberrurselu. Planowane malowanie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 15 Lutego 2018 Share Napisano 15 Lutego 2018 Ponieważ w planach, to zasiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joles Napisano 15 Lutego 2018 Share Napisano 15 Lutego 2018 Kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wittt78 Napisano 15 Lutego 2018 Share Napisano 15 Lutego 2018 mam duży sentyment do tej maszyny )) pooglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry Napisano 15 Lutego 2018 Share Napisano 15 Lutego 2018 Oooo Xmald kolejne cudo z twojej stajni. Czasem chce powiedziec żebys przestał bo szczene zbieram z podlogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 27 Lutego 2018 Autor Share Napisano 27 Lutego 2018 Dzięki wielkie! Taka nudna wyścigówa mi na razie wyszła. Nie chciałem przesadzić z modulacją tego czerwonego i chyba trochę przegiąłem w drugą stronę. Chyba tylko ja zobaczę, że nie jest psiknięty jednolitą warstwą... Spróbuję go choć przyzwoicie utytłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 27 Lutego 2018 Share Napisano 27 Lutego 2018 Filip - nie ma co się w ogóle zamartwiać kwestią tej czerwieni. No przecież samolot musi mieć jakąś wstępną bazę do brudzenia i płowienia. Akurat w przypadku tego tematu czerwień i względny ogląd nowości są jak dla mnie z urzędu uzasadnione. A zjawisko ciekawe - czujemy konieczność wstępnego wytłumaczenia "czemu na czysto"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krosto Napisano 28 Lutego 2018 Share Napisano 28 Lutego 2018 Filippo, Czerwony lubi zielony można lekko i z zielenią się pobawić pzdr K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 1 Marca 2018 Autor Share Napisano 1 Marca 2018 Dzięki panowie! Mikołaj, no zgadzam się z Tobą, akurat tutaj chcę raczej mniej niż bardziej go zmęczyć. Podziałałem trochę z olejami, znowu dość delikatnie, dodałem też pierwsze syfy. Najwięcej moim zdaniem dał tutaj kolor zielony polecany przez Krzyśka - jeszcze raz dzięki. Na moich zdjęciach efektów raczej nie widać, musicie wierzyć na słowo, że jest ciut lepiej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 2 Marca 2018 Share Napisano 2 Marca 2018 Jest super! Ja bym więcej nie dawał, no oczywiście poza jakimiś zabrudzeniami od ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 2 Marca 2018 Share Napisano 2 Marca 2018 Jak dla mnie tyż już starczy, nie utytłaj go za mocno ;) Jakąż to czerwień tak próbujesz odmienić? Szkoda, że nie piszesz, jakimi farbkami malujesz ...byłaby ściągawka na wszelki wypadek I po raz kolejny stwierdzam, że to jednak ładna maszyna była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 10 Marca 2018 Autor Share Napisano 10 Marca 2018 Serdeczne dzięki Panowie! Model malowałem XF7 Zapraszam do galerii:http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=64&t=60952 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi