spiton Napisano 15 Lutego 2018 Share Napisano 15 Lutego 2018 (edytowane) Taki czołg sobie zrobiłem z Lego ,-)) Oczywiście jest RC na pracujące podwozie i obraca mu się wieża ,-)) Edytowane 4 Marca 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 15 Lutego 2018 Super Moderator Share Napisano 15 Lutego 2018 pokazałbyś mechanizm w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 15 Lutego 2018 Autor Share Napisano 15 Lutego 2018 Nie ma w nim nic ciekawego. Co prawda zbudowałem dla niego skrzynie biegów, ale w końcu jej nie zamontowałem...Ale może zamontuje. Skrzynia biegów jest ciekawsza ,-)) Podwozie na wałkach skrętnych, które w Lego świetnie się sprawdzają ,_). Mam w planie jeszcze pantere, i KW 2. Zrobiłem tez Renault 17 ft ,-))) Ale z Klockami jest tak, że jak sie robi następny model, to poprzedni sie rozbiera ,-))) Robie filmik o tym Lego teciaku, to jak zrobię to go tu wrzucę ,-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 15 Lutego 2018 Super Moderator Share Napisano 15 Lutego 2018 Z czystej ciekawości. To jest z czołg klocków zestawowych, czy klocki kupijesz każdy osobno, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 15 Lutego 2018 Autor Share Napisano 15 Lutego 2018 Z czystej ciekawości. To jest z czołg klocków zestawowych, czy klocki kupijesz każdy osobno, czy jak? Klocki kupuje na sztuki ,-)). A wam-kolegom modelarzom się przyznam, że niektóre pomalowałem na czerwono. Po prostu niektóre klocki w kolorze czerwonym sa 5-6 razy drozsze niz te które są przecenione ,-)). No ale to góra 5 %. Cała zabawa polega na tym, żeby dobrać skale i jakoś z klocków oddać kształt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 15 Lutego 2018 Share Napisano 15 Lutego 2018 Faaajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 15 Lutego 2018 Share Napisano 15 Lutego 2018 Ja Cię kręcę w obie ręce! Dobry jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 16 Lutego 2018 Share Napisano 16 Lutego 2018 ...kolegom modelarzom się przyznam, że niektóre pomalowałem na czerwono. To już nie lepiej było wszystkie na zielono pomalować?! No i na dobrą sprawę ten teciak, to tak bardziej z wieżą od tygrysa jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 16 Lutego 2018 Autor Share Napisano 16 Lutego 2018 No i na dobrą sprawę ten teciak, to tak bardziej z wieżą od tygrysa jest Model budowałem na planach, tak, ze ten żarcik o tygrysie chyba wynika z nieznajomości sylwetki tygrysa ,-) Co mnie dziwi bo to najbardziej znany obok teciaka i shermana czołg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 16 Lutego 2018 Share Napisano 16 Lutego 2018 Nie wierzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 16 Lutego 2018 Share Napisano 16 Lutego 2018 Heh, fajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wal Napisano 24 Lutego 2018 Share Napisano 24 Lutego 2018 Ładna ciekawostka pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 4 Marca 2018 Autor Share Napisano 4 Marca 2018 Napiszcie jakiś komentarz. Co się wam w filmiku nie podoba, a co podoba,żebym wiedział na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 5 Marca 2018 Share Napisano 5 Marca 2018 1. Dlaczego in red? 2. Zniszczyłeś klocki bandyto i profanie! Fajna ciekawostka, na filmiku wygląda to wszystko bardzo łatwo Czekam na kolejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 5 Marca 2018 Share Napisano 5 Marca 2018 dzięki za świetną relację filmową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 5 Marca 2018 Autor Share Napisano 5 Marca 2018 sekwencja pokazująca składanie, to rozbieranie na części puszczone od tyłu ,-)) W rzeczywistości jest duzo eksperymentów, i ślepych uliczek. Taki bajer zrobiłem ,-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi