spiton Napisano 15 Lutego 2018 Napisano 15 Lutego 2018 (edytowane) Taki czołg sobie zrobiłem z Lego ,-)) Oczywiście jest RC na pracujące podwozie i obraca mu się wieża ,-)) Edytowane 4 Marca 2018 przez Gość Cytuj
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 15 Lutego 2018 Super Moderator Napisano 15 Lutego 2018 pokazałbyś mechanizm w środku Cytuj
spiton Napisano 15 Lutego 2018 Autor Napisano 15 Lutego 2018 Nie ma w nim nic ciekawego. Co prawda zbudowałem dla niego skrzynie biegów, ale w końcu jej nie zamontowałem...Ale może zamontuje. Skrzynia biegów jest ciekawsza ,-)) Podwozie na wałkach skrętnych, które w Lego świetnie się sprawdzają ,_). Mam w planie jeszcze pantere, i KW 2. Zrobiłem tez Renault 17 ft ,-))) Ale z Klockami jest tak, że jak sie robi następny model, to poprzedni sie rozbiera ,-))) Robie filmik o tym Lego teciaku, to jak zrobię to go tu wrzucę ,-) Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 15 Lutego 2018 Super Moderator Napisano 15 Lutego 2018 Z czystej ciekawości. To jest z czołg klocków zestawowych, czy klocki kupijesz każdy osobno, czy jak? Cytuj
spiton Napisano 15 Lutego 2018 Autor Napisano 15 Lutego 2018 Z czystej ciekawości. To jest z czołg klocków zestawowych, czy klocki kupijesz każdy osobno, czy jak? Klocki kupuje na sztuki ,-)). A wam-kolegom modelarzom się przyznam, że niektóre pomalowałem na czerwono. Po prostu niektóre klocki w kolorze czerwonym sa 5-6 razy drozsze niz te które są przecenione ,-)). No ale to góra 5 %. Cała zabawa polega na tym, żeby dobrać skale i jakoś z klocków oddać kształt Cytuj
Rafał B Napisano 16 Lutego 2018 Napisano 16 Lutego 2018 ...kolegom modelarzom się przyznam, że niektóre pomalowałem na czerwono. To już nie lepiej było wszystkie na zielono pomalować?! No i na dobrą sprawę ten teciak, to tak bardziej z wieżą od tygrysa jest Cytuj
spiton Napisano 16 Lutego 2018 Autor Napisano 16 Lutego 2018 No i na dobrą sprawę ten teciak, to tak bardziej z wieżą od tygrysa jest Model budowałem na planach, tak, ze ten żarcik o tygrysie chyba wynika z nieznajomości sylwetki tygrysa ,-) Co mnie dziwi bo to najbardziej znany obok teciaka i shermana czołg. Cytuj
spiton Napisano 4 Marca 2018 Autor Napisano 4 Marca 2018 Napiszcie jakiś komentarz. Co się wam w filmiku nie podoba, a co podoba,żebym wiedział na przyszłość. Cytuj
karambolis8 Napisano 5 Marca 2018 Napisano 5 Marca 2018 1. Dlaczego in red? 2. Zniszczyłeś klocki bandyto i profanie! Fajna ciekawostka, na filmiku wygląda to wszystko bardzo łatwo Czekam na kolejne. Cytuj
spiton Napisano 5 Marca 2018 Autor Napisano 5 Marca 2018 sekwencja pokazująca składanie, to rozbieranie na części puszczone od tyłu ,-)) W rzeczywistości jest duzo eksperymentów, i ślepych uliczek. Taki bajer zrobiłem ,-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi