Grzes Napisano 10 Maja 2018 Share Napisano 10 Maja 2018 Godełka z kalkomanii zestawowych w realu: Smok 1: http://retrowar.tumblr.com/image/126603365721 Smok 2: http://galeria.aviateam.pl/photo/11715 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 10 Maja 2018 Autor Share Napisano 10 Maja 2018 Godełka z kalkomanii zestawowych w realu:Smok 1: http://retrowar.tumblr.com/image/126603365721 Smok 2: http://galeria.aviateam.pl/photo/11715 Dzięki mój imienniku, to na pewno muszę zakupić nowe kalki, bo bym przykleil te godła co mam i by był babol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 12 Maja 2018 Share Napisano 12 Maja 2018 Pięknie Ci idzie. Ja swego czasu się przymierzałem do tego modelu, ale w szarym malowaniu. Ale jeszcze się zastanowię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 12 Maja 2018 Autor Share Napisano 12 Maja 2018 Pięknie Ci idzie. Ja swego czasu się przymierzałem do tego modelu, ale w szarym malowaniu. Ale jeszcze się zastanowię. Dzięki , no na początku miałem przerażenie ale teraz jak już jak mam położona farbę zaczyna pojawiać się banan na twarzy, no i jak czytam komentarze że nawet z tej "kupy plastiku " zaczyna coś fajnego wychodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 21 Maja 2018 Autor Share Napisano 21 Maja 2018 Aktualizacja, położyłem bezbarwny i czekam na kalki które zamówiłem, zrobie nastepnie wash, a wykonczenie zrobie bezbarwnym satin, powiedzmy ze jest prawie świezo po remoncie , bo jak zarzuce mata , to juz bedzie troche wysłużony chyba Zapomniałem dociazyc nos, ale mam na to sposób bo bedzie raz ładownia otwarta , a dwa zastosuje cos takiego jak na 2 ostatnich zdjeciach, jakas podpora z tyłu samolotu, niewiem jak sie to fachowo nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 Maja 2018 Share Napisano 21 Maja 2018 kalkomanie jak wisienka na torcie - dopełnia Twoją robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziobak Napisano 21 Maja 2018 Share Napisano 21 Maja 2018 Wygląda coraz lepiej, czekam na końcowy efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 29 Maja 2018 Autor Share Napisano 29 Maja 2018 Kalki dotarły wreszcie, tak że godło , szachownice poprawne będą. . Chciałbym skończyć do soboty, tak że pewnie jak skończę to dopiero zrobię pełna galerie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 29 Maja 2018 Share Napisano 29 Maja 2018 Kalki dotarły wreszcie, tak że godło , szachownice poprawne będą. . Chciałbym skończyć do soboty, tak że pewnie jak skończę to dopiero zrobię pełna galerie. Planujesz go wystawić w Krakowie? Byłoby fajnie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 29 Maja 2018 Autor Share Napisano 29 Maja 2018 Kalki dotarły wreszcie, tak że godło , szachownice poprawne będą. . Chciałbym skończyć do soboty, tak że pewnie jak skończę to dopiero zrobię pełna galerie. Planujesz go wystawić w Krakowie? Byłoby fajnie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Taki plan mam , zaraz idę dzieciaki położyć do spania i potem do kuchni .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 2 Czerwca 2018 Share Napisano 2 Czerwca 2018 Kalki dotarły wreszcie, tak że godło , szachownice poprawne będą. . Chciałbym skończyć do soboty, tak że pewnie jak skończę to dopiero zrobię pełna galerie. Planujesz go wystawić w Krakowie? Byłoby fajnie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Taki plan mam , zaraz idę dzieciaki położyć do spania i potem do kuchni .... No i udało się. Prezentował się okazale. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 3 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2018 No i udało się. Prezentował się okazale. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk No Dzięki, szkoda ŻE się nie spotkaliśmy, jest jeszcze parę poprawek , linka anteny bo strasznie gruba wyszła i czubek ogona bo podczas transportu trochę starlo . Wykończenie chyba zostawię to co jest satin bezbarwny. No moje umiejętności więcej nie zrobią z tego modelu. Nie wiem czemu wszystkie zdjęcia z fotosik.pl nie wyświetlają mi się w żadnej galerii , jak poprawię model zrobię galerie końcową. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 3 Czerwca 2018 Share Napisano 3 Czerwca 2018 Do linek polecam MiG Ammo 0,01 lub 0,02 mm. To przepak Uschi van der Rosten. Napinają się pod wpływem temperatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 9 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2018 model skonczony finalnie link do galeri viewtopic.php?f=64&t=61570 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi