Darek 1614 Napisano 8 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2018 ZAKWATEROWANIE: W celu ułatwienia zakwaterowania podajemy kilka adresów miejsc noclegowych: - Hotel GRAF http://www.hotelgraf.pl tel:(+48) 43 675 4222; tel kom: (+48) 512 211 488 - Motel PRZYGOŃ http://www.noclegi-pokoje.info, tel: (+48) 43 675 6360; tel kom: (+48) 889 282 980 - Motel JAMBOŁ www.jambol.pl (tel: 43 675 4388) - Zajazd - Bar ZACHĘTA tel: (+48) 43 676-12-49 - Centrum Konferencyjno – Wypoczynkowego DZIKIE WINO www.dzikie-wino.com.pl tel:(+48) 43 676 2020 - Hotel Kolumna Park - http://www.kolumnapark.pl tel. (+48) 43 677-27-27, tel. kom. (+48) 603-858-889 - Hotel OSTRÓWEK Zduńska Wola, Ostrówek 16, tel:(+48) 43 823 9111 Ponadto nasz Kolega Piotr zajmuje się noclegami w internacie szkolnym oto nr jego tel: 733 622 997 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 10 Sierpnia 2018 Share Napisano 10 Sierpnia 2018 Zgłosiłem kilka sztuk. Czy na wycieczkę do Bazy trzeba się jakoś wcześniej zapisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1614 Napisano 12 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2018 Podobnie jak w latach ubiegłych listy na lotnisko będą robione w dniu konkursu na sali wystawowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1614 Napisano 21 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2018 Mamy już pierwszą paczkę modeli do rozdania podczas naszego Festiwalu. Firma COBI s.a. dystrybutor modeli firmy Revell podobnie jak w latach ubiegłych podarowała nam modele na nagrody oraz na warsztaty dla najmłodszych. Serdecznie dziękujemy!!! Czekamy na atrakcyjne nagrody od firm: HATAKA WAMOD IBG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1614 Napisano 21 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2018 Mamy też plakat: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1614 Napisano 21 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2018 Przypominamy o możliwości elektronicznego zgłaszania modeli!!! wszystkie informacje są na naszej stronie: www.mrlask.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit zaba Napisano 29 Sierpnia 2018 Share Napisano 29 Sierpnia 2018 Tradycyjnie, jak co rok, odwiedzi nas Szefowa, z Szefem i wyrobami własnymi, czyli świetnymi kalkami ModelMaker. Przywiozą ze sobą nagrodę za najlepszy model oblepiony ich naklejkami ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit zaba Napisano 30 Sierpnia 2018 Share Napisano 30 Sierpnia 2018 Najnowsza dostawa zwiększająca pulę nagród konkursowych i festiwalowych! Dziękujemy firmie Hobbyzone za dorzucenie swoich doskonałych organizerów: Dziękujemy Hurtowni Modelarskiej Dream za uzupełnienie naszej puli nagród o kolejne zestawy modeli: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K. Napisano 3 Września 2018 Share Napisano 3 Września 2018 Z opisu na plakacie wynika że w niedzielę giełdy nie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 4 Września 2018 Share Napisano 4 Września 2018 Z opisu na plakacie wynika że w niedzielę giełdy nie będzie? Witam Podobnie jak wystawa giełda też będzie w niedziele. Dzięki za uwagę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AD Napisano 5 Września 2018 Share Napisano 5 Września 2018 Witam ! Próbuję zarejestrować model na festiwal, po zaznaczeniu klasy, nazwy modelu, producenta, skali naciskam przycisk DALEJ i mam znowu tę samą stronę z informacją "KLASA, wybierz, odpowiedź jest wymagana" i tak w kółko. Czy model został zarejestrowany i program podpowiada kolejny wpis ( pozostawiając na menu wypełnione pola nazwa, producent, skala ), czy to jakiś błąd ? AD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoLPP Napisano 5 Września 2018 Share Napisano 5 Września 2018 Witam !Próbuję zarejestrować model na festiwal, po zaznaczeniu klasy, nazwy modelu, producenta, skali naciskam przycisk DALEJ i mam znowu tę samą stronę z informacją "KLASA, wybierz, odpowiedź jest wymagana" i tak w kółko. Czy model został zarejestrowany i program podpowiada kolejny wpis ( pozostawiając na menu wypełnione pola nazwa, producent, skala ), czy to jakiś błąd ? AD Też to wczoraj miałem. Wygląda na błąd. A jeśli nie, to zarejestrowałem ten sam model dobre 5 razy... Koledzy, moglibyście to sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 5 Września 2018 Share Napisano 5 Września 2018 Witam Błąd zgłoszony powinien być dziś naprawiony. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 5 Września 2018 Share Napisano 5 Września 2018 WitamBłąd zgłoszony powinien być dziś naprawiony. Pozdrawiam dlatego uważam że powinniśmy w jak największej ilości wystaw w Polsce ( i nie tylko ) korzystac z systemu SOWM dodatkowo modelarze mają zaoszczędzony czas na wpisywanie modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit zaba Napisano 5 Września 2018 Share Napisano 5 Września 2018 Panowie, dzięki za zwrócenie uwagi! Prace trwają, rozwaliliście system;) W pozytywnym słowa znaczeniu oczywiście. Wszystkie zdublowane, albo zdekompletowane wpisy będziemy wyjaśniać indywidualnie. W razie grubszych problemów dogadamy sprawę podczas trwania Festiwalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit zaba Napisano 5 Września 2018 Share Napisano 5 Września 2018 Szanowni potencjalni Zwycięzcy, formularz już działa poprawnie, zapraszamy do rejestracji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 5 Września 2018 Share Napisano 5 Września 2018 Mam pytanie dotyczące rejestracji modelu czy otrzymam potwierdzenie zgłoszenia modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 5 Września 2018 Share Napisano 5 Września 2018 dlatego uważam że powinniśmy w jak największej ilości wystaw w Polsce ( i nie tylko ) korzystac z systemu SOWM dodatkowo modelarze mają zaoszczędzony czas na wpisywanie modeli Tomku, ten system też nie jest idealny i cały czas generuje błędy... Mnie nie udało się poprzez SOWM zarejestrować modelu na imprezę w Świdnicy mimo że był w bazie wcześniej (startował poprzez SOWM w Bytomiu) - no i nie byłem jedyny z takim problemem. Do tego kłopoty z obsługą systemu w biurze imprezy... Ostatecznie chłopcy poradzili sobie drukując m.in dyplomy "z palca" zamiast z systemu, ale czasu na wydrukowanie dyplomów za uczestnictwo (dla młodych) niestety już nie starczyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit zaba Napisano 5 Września 2018 Share Napisano 5 Września 2018 KRL, nasz system nie wysyła potwierdzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AD Napisano 5 Września 2018 Share Napisano 5 Września 2018 Witam! Przykro mi ale znowu zdechło. Tym razem można wybrać klasę, ale nie można wprowadzić, nazwy modelu, producenta i skali. AD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 5 Września 2018 Share Napisano 5 Września 2018 KRL, nasz system nie wysyła potwierdzeń. Dziękuje za odpowiedz, zastanawiałem się dlaczego nie mam potwierdzenia teraz już wiem że nie ma powodu do zmartwień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Es Napisano 5 Września 2018 Share Napisano 5 Września 2018 U mnie nadal nie działa. Nie mogę zarejestrować modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1614 Napisano 6 Września 2018 Autor Share Napisano 6 Września 2018 Mam nadzieje że doszedłem do ładu z tym formularzem wreszcie i przestanie nam płatać figle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit zaba Napisano 6 Września 2018 Share Napisano 6 Września 2018 Po wysypie zgłoszeń wnioskuję, że wszystko już trybi w najlepszym porządku A w tak zwanym międzyczasie naszą pulę nagród powiększyła firma Mistercraft! Dodatkowo modele te pojawią się na warsztatach dla Najmłodszych. Grupa Tomcatsky ufundowała "Nagrodę za model samolotu F-14 Tomcat lub innego samolotu / śmigłowca pokładowego" w trzech kategoriach wiekowych: młodzik, junior i senior. Włocławskie Koło Modelarskie ,,Iskra'' ufundowało puchar-nagrodę specjalną za najciekawszy model w/g WKM "ISKRA" WŁOCŁAWEK Dziękujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoLPP Napisano 9 Września 2018 Share Napisano 9 Września 2018 Serdeczne podziękowania dla organizatorów za, jak zwykle, perfekcyjne przygotowanie super-imprezy modelarskiej. Wszystkim spotkanym Kolegom - za bardzo dobrą atmosferę i, jak zwykle, ciekawe pogawędki. Oczywiście nie mogę nie podziękować sędziom za ponowne zauważenie moich modeli. Ale to, w jaki sposób został oceniony mój Rumpler C.IV, sprawiło, że naprawdę nie mogę się otrząsnąć z wrażenia. Zwykłe stwierdzenie "jestem w szoku" to o wiele za mało, aby wyrazić moje odczucia. Powiem tyle - "mój" piąty Łask pozostanie niezapomnianym przeżyciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi