wojtek 80 Napisano 16 Maja 2018 Share Napisano 16 Maja 2018 Nie wytrzymałem,muszę się pochwalić.Mieszkam niedaleko Krzesin,bardzo fajne miejsce dla modelarza,i w związku z tym że teraz odbywają się ćwiczenia NTM 2018 to od poniedziałku mam widowisko na niebie które potrwa dwa tygodnie.Wczoraj rano przywitał mnie E-3 AWACS,mimo że startuje z Ławicy.Tak że,zaliczyłem już :Tornado,Gripen,Rafale,Eurofighter i oczywiście pospolite F-16. Mam niezłą zabawe i kupe radochy,a jeszcze w weekend Poznań Air Show ,jestem w raju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 16 Maja 2018 Share Napisano 16 Maja 2018 Doskonale Kolegę rozumiem, bo też jestem z Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 16 Maja 2018 Super Moderator Share Napisano 16 Maja 2018 http://aeroscale.kitmaker.net/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=28915&mode=thread&order=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek 80 Napisano 16 Maja 2018 Autor Share Napisano 16 Maja 2018 Mam takiego z Kinetica w tym malowaniu,moim zdaniem najładniejszy tygrys wogóle. A do mojej kolekcji "widziałem" dorzucam F/A-18. Czekam jeszcze na Merlina. Dzisiaj po południu latali jak opętani. W niedziele dam małą galerie z Air Show w tym wątku,pod warunkiem że będą lądować bo nie posiadam odpowiedniego obiektywu.Efy na pewno będą, co do reszty zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 18 Maja 2018 Share Napisano 18 Maja 2018 Mi się dziś wreszcie udało podpatrzeć 'co nieco' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 18 Maja 2018 Share Napisano 18 Maja 2018 Bajka!! Widzimy się jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 18 Maja 2018 Share Napisano 18 Maja 2018 Bajka!! Widzimy się jutro akurat jutro i pojutrze jestem we Wrocławiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek 80 Napisano 18 Maja 2018 Autor Share Napisano 18 Maja 2018 A jak kolega się dostał na Krzesiny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Maja 2018 Share Napisano 18 Maja 2018 Ten kamuflaż jest naprawdę koszmarny, gorszy nawet od poniższego, choć wydawało mi się że trudno będzie go przebić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek 80 Napisano 18 Maja 2018 Autor Share Napisano 18 Maja 2018 Faktycznie,nowe malowanie im nie wyszło,ale przyznam Ci się że czerwone batdzo mi się podoba. Ale to kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Maja 2018 Share Napisano 18 Maja 2018 Dla mnie te naklejki na naszych F-16 zawsze wydawały się mocno tandetne. Naprawdę piękne kamo miał nasz F-16 tylko raz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 18 Maja 2018 Share Napisano 18 Maja 2018 Przyznam Ci Solo w pełni rację - w dodatku ten nowy "kamuflaż" to zwykła folia, nawet nie malowanie A jak kolega się dostał na Krzesiny? Okazało się, że mam na Osiedlu, gdzie mieszkam odpowiednią "znajomość" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek 80 Napisano 18 Maja 2018 Autor Share Napisano 18 Maja 2018 No to kolega ma szczęście.Ale dopiero jutro to będzie zabawa.Najbardziej liczę na Eurofightera i jego zmiane wektora ciągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 18 Maja 2018 Share Napisano 18 Maja 2018 I jeszcze taki filmik mi Google zrobiło https://photos.app.goo.gl/x2Vuuyc0owW6XW7P2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 18 Maja 2018 Share Napisano 18 Maja 2018 A jak kolega się dostał na Krzesiny?Były też normalnie w sprzedaży specjalne bilety "spotterskie" na dzisiaj (piątek), jako dodatek do Air Show. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 19 Maja 2018 Share Napisano 19 Maja 2018 Ten kamuflaż jest naprawdę koszmarny, gorszy nawet od poniższego, choć wydawało mi się że trudno będzie go przebić. Solo jak siedzę w lotnictwie niemalże 30 lat ten typ malowań określano jako malowanie okolicznościowe albo specjalne.Kamuflaż ma jednak nieco inne funkcje. Co do kwestii malowania, 100% zgoda - kolejny raz malowanie NTM i kolejna lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek 80 Napisano 19 Maja 2018 Autor Share Napisano 19 Maja 2018 A jak kolega się dostał na Krzesiny?Były też normalnie w sprzedaży specjalne bilety "spotterskie" na dzisiaj (piątek), jako dodatek do Air Show. Zgadza się,były jeszcze jakieś inne wejściówki ale zostały te najdroższe za ok.250zł to sobie darowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 22 Maja 2018 Share Napisano 22 Maja 2018 Trochę fotek A więcej tutaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 23 Maja 2018 Share Napisano 23 Maja 2018 I taki filmik z pokazów mi wyszedł: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 23 Maja 2018 Share Napisano 23 Maja 2018 super film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi