zloty Napisano 19 Maja 2018 Share Napisano 19 Maja 2018 Koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 19 Maja 2018 Share Napisano 19 Maja 2018 Bardzo ładny Boeing z szachownicą i marszałkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 20 Maja 2018 Share Napisano 20 Maja 2018 Bardzo ładnie wyszedł Choć i tak mnie to malowanie nie przekonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 20 Maja 2018 Share Napisano 20 Maja 2018 Mnie sie podoba . Taki ladnie sterylny . Wrazenie - samolot sanitarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 20 Maja 2018 Autor Share Napisano 20 Maja 2018 Dzięki za opinie. Jest to już drugi mój 737 i muszę napisać że model jest naprawdę niezły.Sam plastik udało mi się złożyć lepiej niż w LOTowskim Benku.Problemy z kalkomanią Martoli są powszechnie znane.Fakt,jak już się ułoży to po wyschnięciu wygląda znakomicie.Ale w hobby chyba nie chodzi o to żeby się ręce trzęsły,bo można łatwo zepsuć cały model. Teraz czekam na nowego MAXa, i mam nadzieję że LOT popisze się lepiej przy okolicznościowym malowaniu niż Armia,i że kalkomanie zrobi John z 8Adecals. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 20 Maja 2018 Share Napisano 20 Maja 2018 Ja czekam na okolicznościowego 789 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 21 Maja 2018 Autor Share Napisano 21 Maja 2018 Jak na razie nie ma żadnych przecieków jak będą wyglądać te projekty.789 ma miejsca na artystyczny popis. Ciekawe czy malowania na MAXa i 789 będą inne czy takie same? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 22 Maja 2018 Share Napisano 22 Maja 2018 Wygląda super tylko zdjęcie zbyt niebieskie. Nie dałoby się poprawić WB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 22 Maja 2018 Autor Share Napisano 22 Maja 2018 Pierwszą sesje zdjęciową zrobiłem prześwietloną ale z białym tłem Teraz jest lepiej. Jak znajdę czas to może pokombinuje w gimpie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obłok Napisano 25 Maja 2018 Share Napisano 25 Maja 2018 Jedyne co można mu zarzucić to nadmiernie napompowane podwozie. Bym trochę podpiłował oponki, szczególnie głównego podwozia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 26 Maja 2018 Share Napisano 26 Maja 2018 Bardzo ładny. W końcu ja muszę się skusić na zrobienie B737 Zvezdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHILKA Napisano 1 Września 2018 Share Napisano 1 Września 2018 Tak, naprawdę ładny benek!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Września 2018 Share Napisano 1 Września 2018 Świetnie wyszedł. Piękna maszyna i piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi