Siema Napisano 31 Maja 2018 Share Napisano 31 Maja 2018 Siema, Ostatnio w ramach przypomnienia po przerwie od modelarstwa popełniłem A-4F. Model Hasegawy z zestawu Eduarda, czyli dodane do pudła maski, fotel i świetne kalki. Dołożyłem jeszcze zestawy podwieszeń Eduarda- ZUNI, TER-y i bomby. Całość malowana Tamiyami, Gunze i Billmodelami. Z tych ostatnich przetestowałem metalizery i mogę śmiało polecić! Model w malowaniu "Lady Jessie"- oklepane, ale dla mnie historia na tyle ciekawa, że postanowiłem go tak pomalować. . by Pablo SIP, on Flickr . by Pablo SIP, on Flickr . by Pablo SIP, on Flickr . by Pablo SIP, on Flickr . by Pablo SIP, on Flickr . by Pablo SIP, on Flickr . by Pablo SIP, on Flickr . by Pablo SIP, on Flickr . by Pablo SIP, on Flickr . by Pablo SIP, on Flickr . by Pablo SIP, on Flickr . by Pablo SIP, on Flickr Zapraszam do komentowania Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 31 Maja 2018 Share Napisano 31 Maja 2018 BardZo się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 31 Maja 2018 Share Napisano 31 Maja 2018 Ten samolot mi się podoba od dziecka. Nie wiedziałem, że jest taki fajny zestaw Dzięki wielkie za inspirację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siema Napisano 31 Maja 2018 Autor Share Napisano 31 Maja 2018 Ten samolot mi się podoba od dziecka. Nie wiedziałem, że jest taki fajny zestaw Dzięki wielkie za inspirację. Hasegawa wypuściła kilka zestawów w 48. Osobiście bardzo polecam bo spasowanie jest świetne i ogólnie zestaw mimo wieku nadal dobry jako baza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 31 Maja 2018 Share Napisano 31 Maja 2018 Wygląda super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 1 Czerwca 2018 Share Napisano 1 Czerwca 2018 Dobra robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Czerwca 2018 Share Napisano 1 Czerwca 2018 Niczego sobie model, ładnie pomalowany, ale z bliska trochę traci. Widać niezaszpachlowane łączenie połówek kadłuba na czubku nosa, trochę chyba nierówno przyklejone hamulce aerodynamiczne, niezaszpachlowane miejsce łączenia połówek steru kierunku. Ogólnie wyszło odrobinę niechlujnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 1 Czerwca 2018 Share Napisano 1 Czerwca 2018 Mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi