Constructor Napisano 4 Lipca 2018 Share Napisano 4 Lipca 2018 Chylę czoło... Od dawna mi się ta bryła podoba. Miło popatrzeć chociaż na czyjąś pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 4 Lipca 2018 Share Napisano 4 Lipca 2018 Lubię taką robotę tzn dłubanie w jakimś starym sztruclu, samodział, zdecydowanie najfajniejsza część modelarstwa dla mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Ziober Napisano 5 Lipca 2018 Share Napisano 5 Lipca 2018 Może Ci się przyda ta strona (gdybyś jej przypadkiem nie znał): http://aviation-ancienne.forumactif.com/t7856-potez-54-derives tu jedno ze zdjęć: Powodzenia w budowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek1971 Napisano 8 Lipca 2018 Share Napisano 8 Lipca 2018 Cześć brawo za wkład własny w ten piękny model.Obserwuję z ogromną ciekawością, ja również mam manię waloryzacji moich modeli. Pozdrawiam i dodam że oglądanie Twojej pracy to prawdziwa przyjemność, powodzenia w dalszej budowie Jacek 1971. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 8 Października 2018 Share Napisano 8 Października 2018 I co dalej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 9 Października 2018 Autor Share Napisano 9 Października 2018 I co dalej ? Na razie jest chwilowy zastój bo muszę pokończyć rozgrzebane tematy. Model jest szykowany jako wintydż na przyszłoroczną Babarybę więc do tematu podchodzę na razie spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi