Kamil232 Napisano 14 Września 2018 Share Napisano 14 Września 2018 Cześć Ruszam z warsztatem Miga 15 UTI od Eduarda. Do zestawu dołączam dedykowane blaszki. Malowanie wybrałem syryjskie. Docelowo powstać ma również podstawka - coś w deseń jak na moim dwudziestym pierwszym. Czekam na dostawę dupereli z Brenguna. Mam w planach zbudować elektrosadzarkę i zrobić jakieś krzaczory. Póki co 'first cut'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 16 Września 2018 Share Napisano 16 Września 2018 Coś mi MIGło w warsztacie 144 No i teraz będę tu zaglądał. Powodzenia w budowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 16 Września 2018 Share Napisano 16 Września 2018 Malowanie takie jak na foto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil232 Napisano 3 Października 2018 Autor Share Napisano 3 Października 2018 Malowanie takie jak na foto ? Tak jest. Syryjskie. Kokpit zlepiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 4 Października 2018 Share Napisano 4 Października 2018 Extra wygląda z tymi blaszkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Października 2018 Share Napisano 4 Października 2018 Kokpit bardzo ładnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 4 Października 2018 Share Napisano 4 Października 2018 bedzie kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil232 Napisano 13 Października 2018 Autor Share Napisano 13 Października 2018 Tymczasem... nie tylko MiG.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 13 Października 2018 Share Napisano 13 Października 2018 Pokaż swoją " gablotę " na modele . Pozdrawiam Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil232 Napisano 29 Października 2018 Autor Share Napisano 29 Października 2018 Fotka warsztatowa stanu na dzień dzisiejszy. Mam cichą nadzieję, że uda się w najbliższy weekend przyspieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 30 Października 2018 Share Napisano 30 Października 2018 Fajne "cygaro" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil232 Napisano 3 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2019 Przyspieszyć się nie dało z uwagi na problemy z owiewką. Pociąłem ok, pocieniłem ok, podczas polerowania rozsypała się w drobny mak - zmęczenie materiału. W zestawie dual combo jest druga. Tą tylko rozciąłem i już nie kombinowałem. Jest dość grubo, lepiej nie będzie, a tłoczyć nie umiem. Kamuflaż położony. Kalki i wash i będę pomału zamykał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil232 Napisano 6 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2019 Aktualizacja. Model prawie skończony, ale dojdzie jeszcze podstawka także jeszcze chwila zejdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 6 Stycznia 2019 Share Napisano 6 Stycznia 2019 Podoba mi się to malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Stycznia 2019 Share Napisano 6 Stycznia 2019 Ciekawie wygląda w takim malowanku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 6 Stycznia 2019 Share Napisano 6 Stycznia 2019 Mi się też taki "widzi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 7 Stycznia 2019 Share Napisano 7 Stycznia 2019 (edytowane) Pięknie wyszło to malowanie (bez podkładu?). Owiewka też całkiem całkiem. Na przyszłość jak będziesz chciał Vacu, to zgłoś się do mnie Edytowane 7 Stycznia 2019 przez Marudek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil232 Napisano 7 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2019 Dzięki Panowie. Tak, malowany bez podkładu. Nie jestem fanem nanoszenia kolejnych to warstw na i tak już bardzo drobny model. Minus jest taki, że czasem wyjdzie jakieś niedoszpachlowanie lub inny babol Plamy kamuflażu maskowane maskolem. Stąd niestety postrzępione brzegi, ale na żywo przy tak małym modelu myślę, że tragedii nie ma. Co do owiewki to po połamaniu pierwszej zrobiłem formę silikonową i odlałem kopyto z żywicy. Wyszło pięknie, ale na tym się skończyło. Niestety samo tłoczenie za cholerę mi nie wychodzi. Po prostu nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 7 Stycznia 2019 Share Napisano 7 Stycznia 2019 Bardzo ładne malenstwo, nawet ten maskol powoduje ze te linie sa chyba lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil232 Napisano 28 Lutego 2019 Autor Share Napisano 28 Lutego 2019 Scenka w zasadzie gotowa tylko model musi doczekać się galerii. Na razie pokażę tyle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 28 Lutego 2019 Share Napisano 28 Lutego 2019 matkoboskoczestochowsko... I to wsio w skali 144? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Marca 2019 Share Napisano 3 Marca 2019 Widziałem model w Bytomiu. Świetne wykonanie. Zaskoczyło mnie to, że model jest bardzo mały. Na zdjęciach wygląda na większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi