panDespota Napisano 15 Września 2018 Napisano 15 Września 2018 Przedstawiam kolejną maszynę z mojego Black Fridayowego wątku. Link do warsztatu http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=86&t=61629 Samolot w malowaniu No. 144 Squadron. Wielkie podziękowania dla wszystkich którzy pomogli przy budowie modelu. Zapraszam do galerii i dyskusji Cytuj
Xmen Napisano 15 Września 2018 Napisano 15 Września 2018 No i fajnie wyszło Super że mogłem pomóc. Gdzie i kiedy będzie można zobaczyć go na żywo? Cytuj
bazylms Napisano 15 Września 2018 Napisano 15 Września 2018 Super. Bardzo mi się podoba, szczególnie brudzenie. Jest subtelne a zarazem wyraziste. Cytuj
spiton Napisano 15 Września 2018 Napisano 15 Września 2018 Piekny !!!! Chyba sobie takiego kupie i zlepie, bo bardzo mi się Twój model podoba. Bardzo fajny detal, i świetne malowanko. Zdjęcia też w dechę ~! Cytuj
panDespota Napisano 16 Września 2018 Autor Napisano 16 Września 2018 Miło słyszeć, że się podoba. No i fajnie wyszło Super że mogłem pomóc. Gdzie i kiedy będzie można zobaczyć go na żywo? Kalki siadły super. Do trójki przeszczepiłem ogonek od siódemki i wyszło idealnie. Nie wiem jak bym sobie bez nich poradził A co do modelu to raczej za półkę gabloty nie wyleci Piekny !!!! Chyba sobie takiego kupie i zlepie, bo bardzo mi się Twój model podoba. Bardzo fajny detal, i świetne malowanko. Zdjęcia też w dechę ~! Kupuj kupuj. To mój pierwszy kontakt z Airfixem, różnych opinii się o ich modelach naczytałem, ale ten szczerze polecam Cytuj
Xmen Napisano 16 Września 2018 Napisano 16 Września 2018 Nie rób jaj z pogrzebu. Toż to grzech nie pokazać go publicznie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi