GreGG24 Napisano 19 Lipca 2020 Share Napisano 19 Lipca 2020 Mogę taki diabeł straszny. Tu jest Alclad kładziony na czarny Surfacer z Gunze. Skala 1:72. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 23 Listopada 2020 Autor Share Napisano 23 Listopada 2020 Malowanie skończone, doszły kalki, wash i matowy lakier. Zdjąłem maski, podoklejałem szkiełka, uzbrojenie i resztę elementów jak pokrywy podwozia itp. Generalnie model prawie skończony - doszedłem do etapu w którym nigdy nie wiem co dalej. Brudzić czy nie, jeśli tak to jak i co i gdzie i czym i dlaczego akurat tak. . . . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 23 Listopada 2020 Share Napisano 23 Listopada 2020 Ogólnie mi się podoba. Nawet bardzo. Tylko dla czego tak mocno obiłeś młotkiem nochala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 23 Listopada 2020 Autor Share Napisano 23 Listopada 2020 8 minut temu, abtb napisał: Ogólnie mi się podoba. Nawet bardzo. Tylko dla czego tak mocno obiłeś młotkiem nochala? Dzięki. Gdzieś kiedyś widziałem właśnie fajne zdjęcie i teraz of kors nie mogę znaleźć. Zresztą zamalować zawsze można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 23 Listopada 2020 Share Napisano 23 Listopada 2020 (edytowane) W dniu 23.11.2020 o 17:36, Przemek Przybulewski napisał: Generalnie model prawie skończony - doszedłem do etapu w którym nigdy nie wiem co dalej. Brudzić czy nie, jeśli tak to jak i co i gdzie i czym i dlaczego akurat tak. Dobrze wygląda, baza jest, ale walcz dalej, te maszyny były mocno zmęczone: Edytowane 11 Maja przez barszczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 23 Listopada 2020 Autor Share Napisano 23 Listopada 2020 1 godzinę temu, barszczo napisał: Dobrze wygląda, baza jest, ale walcz dalej, te maszyny były mocno zmęczone: Taaa, w tym problem, że łatwo powiedzieć... i w tym, że ja nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 11 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2020 Podstawka w budowie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 12 Grudnia 2020 Share Napisano 12 Grudnia 2020 Jest gdzieś warsztat jak zrobić tak płytę postojową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2020 4 minuty temu, Mario napisał: Jest gdzieś warsztat jak zrobić tak płytę postojową? NIe wiem, ja jakoś specjalnie nie robiłem SBSa. Kiedyś wrzucałem przy okazji F-15 jak mniej więcej to robię. Ale proces też trochę się pozmieniał. Może przy okazji Tornado zrobię kilka fotek więcej i opiszę co i jak. Jak byliby zainteresowani of kors. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 12 Grudnia 2020 Share Napisano 12 Grudnia 2020 Ja jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 13 Grudnia 2020 Share Napisano 13 Grudnia 2020 „Ajabym” zostawił go w takim stanie bez specjalnego męczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 29 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2020 W dniu 13.12.2020 o 11:11, makinen napisał: „Ajabym” zostawił go w takim stanie bez specjalnego męczenia. Koniec: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi