micmal Napisano 18 Października 2018 Share Napisano 18 Października 2018 Model zrobiony już jakiś czas temu, ale nie doczekał się fotek, to i nadrabiam zaległości. Dodałem blaszki i lufę od FineMoldsa. Bardzo przyjemny w składaniu model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 19 Października 2018 Share Napisano 19 Października 2018 Świetny model, dobrze się z podstawką zgrywania, narzędzia fajnie pomalowane, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Października 2018 Share Napisano 19 Października 2018 Elegancki. Się wysyp ostatnio ładnych galerii zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 19 Października 2018 Share Napisano 19 Października 2018 Prezentuje się świetnie. Gratuluję! Jak pierwszy raz spojrzałem myślałem przez ułamek sekundy że to 2S25 Sprut... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 20 Października 2018 Share Napisano 20 Października 2018 Bardzo ładny Japończyk. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 20 Października 2018 Autor Share Napisano 20 Października 2018 Wielkie dzięki Jak pierwszy raz spojrzałem myślałem przez ułamek sekundy że to 2S25 Sprut... :P Jejku musiałem kuknąć co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 24 Października 2018 Share Napisano 24 Października 2018 Obsypało ładnymi modelami. Ten jest także bardzo ciekawy. Bardzo fajny komauflaż z dwoma odcieniami zieleni.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 24 Października 2018 Share Napisano 24 Października 2018 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 24 Października 2018 Autor Share Napisano 24 Października 2018 Podziękował ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 3 Listopada 2018 Share Napisano 3 Listopada 2018 Fajne są te japońskie czołgi. Wykonanie bardzo ładne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 3 Listopada 2018 Share Napisano 3 Listopada 2018 Ahh te japońskie pokraki...coś w sobie mają. Model bardzo mi się podoba. Fajne kolory i udana praca z olejami. Gratulacje. Pozdrawiam Jakx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 12 Listopada 2018 Share Napisano 12 Listopada 2018 Piękny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi