jaxiu Napisano 23 Października 2018 Share Napisano 23 Października 2018 Model po czterech zmywaniach i zmianach koncepcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Października 2018 Share Napisano 23 Października 2018 Mi się podoba, generalnie bardzo lubię Pz.III. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 24 Października 2018 Share Napisano 24 Października 2018 Bardzo ladny, ze wszystkich malowań stanęło na najładniejszym. Bardzo dobra robota i spora nauka, na jednym modelu. Też tak robiłem:):)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GenKamyk Napisano 24 Października 2018 Share Napisano 24 Października 2018 Bardzo ładny! Podoba mi się camo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adams-81 Napisano 24 Października 2018 Share Napisano 24 Października 2018 Tak ładny ale proponowałbym zabrudzić koła,za czyste są względem do wanny i gąsek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 24 Października 2018 Share Napisano 24 Października 2018 Najs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 24 Października 2018 Share Napisano 24 Października 2018 Przyjemny, nieprzesadzony, stonowany. Ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P-790 Napisano 25 Października 2018 Share Napisano 25 Października 2018 Czy aby nie są gąsienice odwrotnie założone? Poza tym super, czy zieleń to miało być RAL 6011? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 25 Października 2018 Share Napisano 25 Października 2018 Dokładnie, gąski do odwrócenia Natomiast model i brudzenie fantastyczne, śledziłem warsztat, efekt - chapeau bas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 25 Października 2018 Autor Share Napisano 25 Października 2018 Dzięki za wszystkie miłe słowa. Gąsek już nie odwrócę, niestety, za dużo CA poszło na ich układanie. Póki co z uwagi na klauzulę sumienia to mój ostatni faszysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi