Bobek Napisano 27 Listopada 2018 Share Napisano 27 Listopada 2018 Model z blaszkami kokpitu eduarda i trochę przewodów dodanych w silniku. Pare rzeczy chciałem na nim przećwiczyć, kilka bledow do poprawy zobaczyłem na zdjęciach. Helikopter z malowaniu z Wietnamu po 68, wiec dziob już zielony, pare błędów w stosunku do oryginału jest np rurki pilota, ale już wkleiłem i nich chciałem rwać, trochę wina instrukcji bo sugeruje jakiś ogólny model smiglowca a nie konkretny i np kaze inne bzdety poprzyklejac ktorych wietnamskie huey'e nie mialy. No coz spasowanie calkiem fajne, choc moglobyc lepiej, pierwszy raz bawilem sie z tak wielkimi elementami przezroczystymi. Zapraszam do galerii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 28 Listopada 2018 Share Napisano 28 Listopada 2018 Świetny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 28 Listopada 2018 Share Napisano 28 Listopada 2018 Urokliwy wiatrak, można by jeszcze fotki wyostrzyć, to by była żyleta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 28 Listopada 2018 Share Napisano 28 Listopada 2018 Zacna sztuka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 28 Listopada 2018 Share Napisano 28 Listopada 2018 Piękny, gratuluję modelu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawbo Napisano 28 Listopada 2018 Share Napisano 28 Listopada 2018 Podoba się, bardzo podoba się gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 30 Listopada 2018 Share Napisano 30 Listopada 2018 Bardzo fajnie wyszedł. Właśnie mam też za sobą Hueya, tylko w 72. Niby prosty wiatrak, ale nie ma lekko... Notabene, to już od lat mój ulubiony śmiglak :) Filmy o wojnie w Wietnamie, Pluton, Full Metal Jacket, Good Morning Vietnam, te klimaty. Mam jeszcze w 1:32, czeka na swoją kolej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 30 Listopada 2018 Share Napisano 30 Listopada 2018 Obowiązkowa pozycja w smiglakach . Bardzo ciekawie pomalowane . Też uważam jak Kolega wyżej - symbol tamtych czasów - kawaleria powietrzna . Pozdrawiam Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 30 Listopada 2018 Autor Share Napisano 30 Listopada 2018 Dzięki za komentarze i dobre slowo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi