Bobek Napisano 27 Listopada 2018 Napisano 27 Listopada 2018 Model z blaszkami kokpitu eduarda i trochę przewodów dodanych w silniku. Pare rzeczy chciałem na nim przećwiczyć, kilka bledow do poprawy zobaczyłem na zdjęciach. Helikopter z malowaniu z Wietnamu po 68, wiec dziob już zielony, pare błędów w stosunku do oryginału jest np rurki pilota, ale już wkleiłem i nich chciałem rwać, trochę wina instrukcji bo sugeruje jakiś ogólny model smiglowca a nie konkretny i np kaze inne bzdety poprzyklejac ktorych wietnamskie huey'e nie mialy. No coz spasowanie calkiem fajne, choc moglobyc lepiej, pierwszy raz bawilem sie z tak wielkimi elementami przezroczystymi. Zapraszam do galerii. 1 Cytuj
sianko Napisano 28 Listopada 2018 Napisano 28 Listopada 2018 Urokliwy wiatrak, można by jeszcze fotki wyostrzyć, to by była żyleta 1 Cytuj
slawbo Napisano 28 Listopada 2018 Napisano 28 Listopada 2018 Podoba się, bardzo podoba się gratulacje! 1 Cytuj
GreGG24 Napisano 30 Listopada 2018 Napisano 30 Listopada 2018 Bardzo fajnie wyszedł. Właśnie mam też za sobą Hueya, tylko w 72. Niby prosty wiatrak, ale nie ma lekko... Notabene, to już od lat mój ulubiony śmiglak :) Filmy o wojnie w Wietnamie, Pluton, Full Metal Jacket, Good Morning Vietnam, te klimaty. Mam jeszcze w 1:32, czeka na swoją kolej. Cytuj
Hello Napisano 30 Listopada 2018 Napisano 30 Listopada 2018 Obowiązkowa pozycja w smiglakach . Bardzo ciekawie pomalowane . Też uważam jak Kolega wyżej - symbol tamtych czasów - kawaleria powietrzna . Pozdrawiam Hello Cytuj
Bobek Napisano 30 Listopada 2018 Autor Napisano 30 Listopada 2018 Dzięki za komentarze i dobre slowo. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi