Jump to content

Focke Wulf 190 A8, 1/72 Airfix

abtb
 Share

Recommended Posts

Tomek lepiej nie.:flaga:Jak wyjdzie tak samo lub jeszcze lepiej niż reaktywacja śmiglaka to faktycznie przerzucę się na zbieranie znaczków:mrgreen:

Edited by Xmen

11 godzin temu, Xmen napisał:

Jak wyjdzie tak samo lub jeszcze lepiej niż reaktywacja śmiglaka to faktycznie przerzucę się na zbieranie znaczków

Jestem w posiadaniu klasera razem z zawartością :szczerbol: W razie "W" mogę udostępnić

11 godzin temu, Xmen napisał:

Tomek lepiej nie

BRAK mocy przerobowych więc bez obaw ale kto wie co człowiekowi do głowy strzeli

10 godzin temu, Abominus napisał:

Można by go złoić jakimiś brudami

Jako inżynier jestem zwolennikiem pokazywania piękna konstrukcji i idei jaka przyświecała konstruktorom. Nie jestem zwolennikiem "błotno-paliowowo-olejowych zarzygańców":stop:

10 godzin temu, Abominus napisał:

Czyścioch neisamowity

Ale kwit na Majówce w Olsztynie zdobył (bodajże w 2016r) :mrgreen:

• Thanks 1

1 godzinę temu, abtb napisał:

Jestem w posiadaniu klasera razem z zawartością :szczerbol: W razie "W" mogę udostępnić

Jako inżynier jestem zwolennikiem pokazywania piękna konstrukcji i idei jaka przyświecała konstruktorom. Nie jestem zwolennikiem "błotno-paliowowo-olejowych zarzygańców":stop:

#MeToo

Może dlatego, że nie jestem inżynierem, nie potrafię docenić model z dawnych czasów i nowoczesne zarzygańce humanistów lepiej odzwierciedlające rzeczywistość przemawiają do mnie znacznie bardziej.

Choć muszę przyznać, że wywołuje u mnie jakiś rodzaj nostalgii. :)

I co by tu Koledze odpisać :hmmm:

Jakby nie warsztat takiej foki odpalony przez kolegę Abominus-a to bym nawet z półki jej nie ściągnął, nie mówiąc już o robieniu fotek do galerii.

Ale czasami tak dla draki można by coś "takiego" wcisnąć.

17 minut temu, mbrnnr napisał:

nie potrafię docenić model z dawnych czasów i nowoczesne zarzygańce humanistów lepiej odzwierciedlające rzeczywistość przemawiają do mnie znacznie bardziej.

I dla tego będę reaktywował :szczerbol:  (kiedyś tam)

18 minut temu, mbrnnr napisał:

Może dlatego, że nie jestem inżynierem,

Zawód:...... Jak rozumiem Kolega docenia piękno innych "konstrukcji"  :mrgreen:

Śmichy - chichy a teraz na poważnie.

Dziękuję za uwagi odnośnie latawca, dyskusję w temacie oraz inne uwagi

:odlot: