abtb Napisano 12 Grudnia 2018 Share Napisano 12 Grudnia 2018 Taka mała foczka w dawnych czasach popełniona . Żadnych E, znaczy chemii I tyle, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 12 Grudnia 2018 Share Napisano 12 Grudnia 2018 6 minut temu, abtb napisał: Taka mała foczka w dawnych czasach popełniona . Żadnych E, znaczy chemii Czyli nuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 12 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2018 16 minut temu, Xmen napisał: Czyli nuda Znaczy się może będzie "akcja-reaktywacja " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 12 Grudnia 2018 Share Napisano 12 Grudnia 2018 (edytowane) Tomek lepiej nie.Jak wyjdzie tak samo lub jeszcze lepiej niż reaktywacja śmiglaka to faktycznie przerzucę się na zbieranie znaczków Edytowane 12 Grudnia 2018 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 12 Grudnia 2018 Share Napisano 12 Grudnia 2018 Czyścioch neisamowity. Można by go złoić jakimiś brudami. Ja tak zrobię ze swoim hehe. Mimo to Twoja Foczka bardzo cieszy oko. Jest na czym się wzorować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 13 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2018 11 godzin temu, Xmen napisał: Jak wyjdzie tak samo lub jeszcze lepiej niż reaktywacja śmiglaka to faktycznie przerzucę się na zbieranie znaczków Jestem w posiadaniu klasera razem z zawartością W razie "W" mogę udostępnić 11 godzin temu, Xmen napisał: Tomek lepiej nie BRAK mocy przerobowych więc bez obaw ale kto wie co człowiekowi do głowy strzeli 10 godzin temu, Abominus napisał: Można by go złoić jakimiś brudami Jako inżynier jestem zwolennikiem pokazywania piękna konstrukcji i idei jaka przyświecała konstruktorom. Nie jestem zwolennikiem "błotno-paliowowo-olejowych zarzygańców" 10 godzin temu, Abominus napisał: Czyścioch neisamowity Ale kwit na Majówce w Olsztynie zdobył (bodajże w 2016r) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 13 Grudnia 2018 Share Napisano 13 Grudnia 2018 Nie poddam się tak łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 13 Grudnia 2018 Share Napisano 13 Grudnia 2018 1 godzinę temu, abtb napisał: Jestem w posiadaniu klasera razem z zawartością W razie "W" mogę udostępnić … Jako inżynier jestem zwolennikiem pokazywania piękna konstrukcji i idei jaka przyświecała konstruktorom. Nie jestem zwolennikiem "błotno-paliowowo-olejowych zarzygańców" … #MeToo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 13 Grudnia 2018 Share Napisano 13 Grudnia 2018 zapisze tu moją pierwsza myśl" Ale ładnie pomalował tą foke. Ja jak maluje to paćkam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Grudnia 2018 Share Napisano 13 Grudnia 2018 Foka bardzo ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 14 Grudnia 2018 Share Napisano 14 Grudnia 2018 Może dlatego, że nie jestem inżynierem, nie potrafię docenić model z dawnych czasów i nowoczesne zarzygańce humanistów lepiej odzwierciedlające rzeczywistość przemawiają do mnie znacznie bardziej. Choć muszę przyznać, że wywołuje u mnie jakiś rodzaj nostalgii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 14 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2018 I co by tu Koledze odpisać Jakby nie warsztat takiej foki odpalony przez kolegę Abominus-a to bym nawet z półki jej nie ściągnął, nie mówiąc już o robieniu fotek do galerii. Ale czasami tak dla draki można by coś "takiego" wcisnąć. 17 minut temu, mbrnnr napisał: nie potrafię docenić model z dawnych czasów i nowoczesne zarzygańce humanistów lepiej odzwierciedlające rzeczywistość przemawiają do mnie znacznie bardziej. I dla tego będę reaktywował (kiedyś tam) 18 minut temu, mbrnnr napisał: Może dlatego, że nie jestem inżynierem, Zawód:...... Jak rozumiem Kolega docenia piękno innych "konstrukcji" Śmichy - chichy a teraz na poważnie. Dziękuję za uwagi odnośnie latawca, dyskusję w temacie oraz inne uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi