Skocz do zawartości

Focke Wulf 190 A8, 1/72 Airfix

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Taka mała foczka w dawnych czasach popełniona :szczerbol:. Żadnych E,  znaczy chemii

EIrnDME.jpg

d3tAS3W.jpg

i6l1bWK.jpg

sMCAWID.jpg

FLTg97s.jpg

plYWli8.jpg

wDXSwlM.jpg

I tyle, :model:

Napisano
6 minut temu, abtb napisał:

Taka mała foczka w dawnych czasach popełniona :szczerbol:. Żadnych E,  znaczy chemii

Czyli nuda:pokoj:

Napisano
16 minut temu, Xmen napisał:

Czyli nuda:pokoj:

Znaczy się może będzie "akcja-reaktywacja ":gitara:

Napisano (edytowane)

Tomek lepiej nie.:flaga:Jak wyjdzie tak samo lub jeszcze lepiej niż reaktywacja śmiglaka to faktycznie przerzucę się na zbieranie znaczków:mrgreen:

Edytowane przez Xmen
Napisano

Czyścioch neisamowity. Można by go złoić jakimiś brudami. Ja tak zrobię ze swoim hehe. Mimo to Twoja Foczka bardzo cieszy oko. Jest na czym się wzorować.

Napisano
11 godzin temu, Xmen napisał:

Jak wyjdzie tak samo lub jeszcze lepiej niż reaktywacja śmiglaka to faktycznie przerzucę się na zbieranie znaczków

Jestem w posiadaniu klasera razem z zawartością :szczerbol: W razie "W" mogę udostępnić

11 godzin temu, Xmen napisał:

Tomek lepiej nie

BRAK mocy przerobowych więc bez obaw ale kto wie co człowiekowi do głowy strzeli

10 godzin temu, Abominus napisał:

Można by go złoić jakimiś brudami

Jako inżynier jestem zwolennikiem pokazywania piękna konstrukcji i idei jaka przyświecała konstruktorom. Nie jestem zwolennikiem "błotno-paliowowo-olejowych zarzygańców":stop:

10 godzin temu, Abominus napisał:

Czyścioch neisamowity

Ale kwit na Majówce w Olsztynie zdobył (bodajże w 2016r) :mrgreen:

• Thanks 1
Napisano
1 godzinę temu, abtb napisał:

Jestem w posiadaniu klasera razem z zawartością :szczerbol: W razie "W" mogę udostępnić

Jako inżynier jestem zwolennikiem pokazywania piękna konstrukcji i idei jaka przyświecała konstruktorom. Nie jestem zwolennikiem "błotno-paliowowo-olejowych zarzygańców":stop:

#MeToo

Napisano

zapisze tu moją pierwsza myśl" Ale ładnie pomalował tą foke. Ja jak maluje to paćkam.

Napisano

Może dlatego, że nie jestem inżynierem, nie potrafię docenić model z dawnych czasów i nowoczesne zarzygańce humanistów lepiej odzwierciedlające rzeczywistość przemawiają do mnie znacznie bardziej.

Choć muszę przyznać, że wywołuje u mnie jakiś rodzaj nostalgii. :)

Napisano

I co by tu Koledze odpisać :hmmm:

Jakby nie warsztat takiej foki odpalony przez kolegę Abominus-a to bym nawet z półki jej nie ściągnął, nie mówiąc już o robieniu fotek do galerii.

Ale czasami tak dla draki można by coś "takiego" wcisnąć.

17 minut temu, mbrnnr napisał:

nie potrafię docenić model z dawnych czasów i nowoczesne zarzygańce humanistów lepiej odzwierciedlające rzeczywistość przemawiają do mnie znacznie bardziej.

I dla tego będę reaktywował :szczerbol:  (kiedyś tam)

18 minut temu, mbrnnr napisał:

Może dlatego, że nie jestem inżynierem,

Zawód:...... Jak rozumiem Kolega docenia piękno innych "konstrukcji"  :mrgreen:

Śmichy - chichy a teraz na poważnie.

Dziękuję za uwagi odnośnie latawca, dyskusję w temacie oraz inne uwagi

:odlot: