Thalgonis Napisano 15 Grudnia 2018 Share Napisano 15 Grudnia 2018 Dobry wieczorek, Moje pierwsze brudzenie - nie za mocne, fakt Jak to się mówi, następne będzie lepsze. Poniższa maszyna służyła w Kdr./SG2. Latał na niej „gwiazdor” tamtego okresu, Oberst Hans-Ulrich Rudel, 1944 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 15 Grudnia 2018 Share Napisano 15 Grudnia 2018 Bardzo fajny.Co do brudzenia się nie wypowiadam bo się nie znam.Mam tylko pytanie o trójkąty na skrzydłach czy nie są obrócone o 90° i ten karabin maszynowy z tyłu taki jasny.Niezmienia to faktu że się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 15 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2018 Dziękuję. Trójkąty na skrzydłach naklejałem wg instrukcji Hasy - tam SĄ obrócone. A karabiny - takie zdjęcie! Nie wiem dlaczego też zwróciły moją uwagę tą jasnością, a są pomalowane Metal Gunem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 15 Grudnia 2018 Share Napisano 15 Grudnia 2018 Gunmetalem chyba. Nie używaj tego. Lepiej pomalować ma czarno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 15 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2018 Masz rację - za dużo słucham Behemota wszystko mi się z metalem kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Grudnia 2018 Share Napisano 16 Grudnia 2018 Model bardzo łady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 16 Grudnia 2018 Share Napisano 16 Grudnia 2018 W dniu 15.12.2018 o 17:48, Thalgonis napisał: Masz rację - za dużo słucham Behemota wszystko mi się z metalem kojarzy Modelik bardzo przyzwoicie wykonany a Behemoth to hardcore.... no dobra do Pandemonic Incantations Adaś grał OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 17 Grudnia 2018 Share Napisano 17 Grudnia 2018 Bardzo fajny model. Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 1 Stycznia 2019 Share Napisano 1 Stycznia 2019 Podoba mi się wykonanie jak i model , kiedyś nabyłem Mini Replikę gdzie Maciek Żywczyk walczył z tym modelem , literatura godna polecenia dla fanów tego tematu . Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 1 Stycznia 2019 Share Napisano 1 Stycznia 2019 Model bardzo pozytywnie odbieram... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 1 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2019 (edytowane) Godzinę temu, Mirek66 napisał: Podoba mi się wykonanie jak i model , kiedyś nabyłem Mini Replikę gdzie Maciek Żywczyk walczył z tym modelem , literatura godna polecenia dla fanów tego tematu . Pozdrawiam Mirek . Dziękuję. A możesz przypomnieć sobie który to był numer? Bo skończenie modelu nie oznacza że nie chcę jeszcze w ten temat dalej wnikać Edytowane 1 Stycznia 2019 przez Thalgonis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 2 Stycznia 2019 Share Napisano 2 Stycznia 2019 Witaj , sorki że wprowadziłem cię w błąd , ale to nie MR tylko model redukcyjny nr. 2 (12) 01 , poprawić zawsze można chociaż twój model jest naprawdę dobry i nie wymaga korekt oczywiście według mnie . Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 13 Stycznia 2019 Share Napisano 13 Stycznia 2019 Ostatnimi czasy wszelkie Stukasy zaczęły bardzo mi się podobać. Nie inaczej jest z Twoim modelem. Ładnie zmalowany i przyjemny. Spód bardzo mi się podoba. Good Job Mate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 14 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2019 Bardzo dziękuję za miłe oceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2019 Takie tam „uzupełnienie” galerii : Ju87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grumpy Napisano 30 Sierpnia 2019 Share Napisano 30 Sierpnia 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi