spiton Napisano 23 Grudnia 2018 Napisano 23 Grudnia 2018 Sliczny maluch. Wygląda, może nie jak 35, ale jak 48 to z pewnością ! Cytuj
erolo2000 Napisano 23 Grudnia 2018 Autor Napisano 23 Grudnia 2018 Dzięki Panowie za miłe słowo..Jeszcze 3 skończone z II Korpusu. Po Świętach wstawię foty. Cytuj
GreGG24 Napisano 3 Stycznia 2019 Napisano 3 Stycznia 2019 Bardzo fajny. Przymierzam się do kupna, choć niektórzy mnie ostrzegali, że niesklejalny. Ale poradziłem sobie właśnie z Hotchkissem z RPM, więc może ten Staghound też nie jest taki straszny. Cytuj
cooper69 Napisano 3 Stycznia 2019 Napisano 3 Stycznia 2019 Modeliki całkiem, całkiem - polecam inspirację pracami Radka (tutaj Panzer4). Co razi mnie w Twoich modelach to przede wszystkim mega grube anteny - polecam wyciągane z ramki nad płomieniem lub z drucika, który łatwo pozyskać np. z kawałka przewodu od zepsutych słuchawek. Widać też, że to takie sobie zestawy w 1/72 bez żadnych poprawek żeby to ukryć np. można by małym nakładem pracy wykonać uchwyty z drucika i podmienić na blaszkę (np. wykonaną z puszki od piwa lub innego napoju) tą "płytę mega pancerną" chroniącą wlot powietrza do silnika. Cytuj
filipsg Napisano 6 Stycznia 2019 Napisano 6 Stycznia 2019 Bardzo sympatyczny, utwierdził mnie w przekonaniu że trzeba sobie Staghounda sprawić... Faktycznie wszystko z pudełka robione? Cytuj
erolo2000 Napisano 7 Stycznia 2019 Autor Napisano 7 Stycznia 2019 (edytowane) Prawie .... Lufa metal + uchwyty mocujące narzędzia i podpórki baków dodane oraz uchwyty na klapach na wieży . Co do uchwytów pokryw silnika to pudłowe spiłowane i pocienione.. Edytowane 7 Stycznia 2019 przez erolo2000 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi