erolo2000 Napisano 22 Grudnia 2018 Share Napisano 22 Grudnia 2018 Kolejny z II Korpusu LITWIN od RPM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Grudnia 2018 Share Napisano 22 Grudnia 2018 Też mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 23 Grudnia 2018 Share Napisano 23 Grudnia 2018 Sliczny maluch. Wygląda, może nie jak 35, ale jak 48 to z pewnością ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 23 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2018 Dzięki Panowie za miłe słowo..Jeszcze 3 skończone z II Korpusu. Po Świętach wstawię foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 23 Grudnia 2018 Share Napisano 23 Grudnia 2018 Bardzo ładny modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 3 Stycznia 2019 Share Napisano 3 Stycznia 2019 Bardzo fajny. Przymierzam się do kupna, choć niektórzy mnie ostrzegali, że niesklejalny. Ale poradziłem sobie właśnie z Hotchkissem z RPM, więc może ten Staghound też nie jest taki straszny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 3 Stycznia 2019 Share Napisano 3 Stycznia 2019 Modeliki całkiem, całkiem - polecam inspirację pracami Radka (tutaj Panzer4). Co razi mnie w Twoich modelach to przede wszystkim mega grube anteny - polecam wyciągane z ramki nad płomieniem lub z drucika, który łatwo pozyskać np. z kawałka przewodu od zepsutych słuchawek. Widać też, że to takie sobie zestawy w 1/72 bez żadnych poprawek żeby to ukryć np. można by małym nakładem pracy wykonać uchwyty z drucika i podmienić na blaszkę (np. wykonaną z puszki od piwa lub innego napoju) tą "płytę mega pancerną" chroniącą wlot powietrza do silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 6 Stycznia 2019 Share Napisano 6 Stycznia 2019 Bardzo sympatyczny, utwierdził mnie w przekonaniu że trzeba sobie Staghounda sprawić... Faktycznie wszystko z pudełka robione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 7 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2019 (edytowane) Prawie .... Lufa metal + uchwyty mocujące narzędzia i podpórki baków dodane oraz uchwyty na klapach na wieży . Co do uchwytów pokryw silnika to pudłowe spiłowane i pocienione.. Edytowane 7 Stycznia 2019 przez erolo2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi