halset Napisano 30 Stycznia 2019 Share Napisano 30 Stycznia 2019 Jakiego wałka używasz do malowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 30 Stycznia 2019 Share Napisano 30 Stycznia 2019 Panowie, dajcie już spokój. Kolega albo się zmieni, albo się nie zmieni. Kryspacz już napisał. Dalsze wrzucanie szydery już niczego nie zmieni, chyba, ze chcecie spuścić z wentyla 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onkos1 Napisano 30 Stycznia 2019 Share Napisano 30 Stycznia 2019 Tak sobie czytam te wasze komentarze i normalnie przy tym screenie z demotywatora to się normalnie że śmiechu popłakałem Dzięki panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 30 Stycznia 2019 Share Napisano 30 Stycznia 2019 19 minut temu, onkos1 napisał: Tak sobie czytam te wasze komentarze i normalnie przy tym screenie z demotywatora to się normalnie że śmiechu popłakałem Dzięki panowie Hahaha grunt to mieć pozytywne podejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 30 Stycznia 2019 Share Napisano 30 Stycznia 2019 2 godziny temu, makinen napisał: Panowie, dajcie już spokój. Kolega albo się zmieni, albo się nie zmieni. Kryspacz już napisał. Dalsze wrzucanie szydery już niczego nie zmieni, chyba, ze chcecie spuścić z wentyla DOKŁADNIE! Milczenie czasami jest złotem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 31 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2019 W dniu 30.01.2019 o 18:45, Marcin M. napisał: Na wystawę w Gnieźnie się wyrobisz z czymś? Kiedy ta wystawa jak mozna spytac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 31 Stycznia 2019 Share Napisano 31 Stycznia 2019 1 minutę temu, DamianosPL napisał: Kiedy ta wystawa jak mozna spytac? Dołączam się do pytania.Daleko nie mam, jakieś 130km.Można by wpaść z wizytą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 31 Stycznia 2019 Share Napisano 31 Stycznia 2019 48 minut temu, Xmen napisał: Dołączam się do pytania.Daleko nie mam, jakieś 130km.Można by wpaść z wizytą. Tradycyjnie we Wrześniu zapewne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi