Wojtek59 Napisano Wtorek o 09:26 Share Napisano Wtorek o 09:26 Tu jest jeszcze rozpiska powyższego na CMYK A: a wczorajsze kolory to sprawdzę w domu. Do tego trzeba uwzględnić poprawkę na drukarnię (niektóre nie drukują w białym 100 %/ czarny 0%), no i możliwości wyboru z istniejących palet farb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano Wtorek o 09:36 Share Napisano Wtorek o 09:36 29201b fest. Na tej krótkiej migawce z Czaplą widać że brąz też zmienia się w zależności od kąta obserwacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek59 Napisano 7 godzin temu Share Napisano 7 godzin temu No dobrze - oferta spółdzielni do druku kalek. Mam jeszcze miejsce na formatce do druku kalkomanii. Na zasadzie, kto pierwszy itd, itp.. Do wyboru: - SZD-9 Bocian D/ -E/-Z: dla SP-2444 kolory trochę przekłamane - SZD-C Żuraw (rudy): - SZD-10 Czapla bis i - SZD-12A Mucha 100A 2 - żółta i ruda. Te kwadraciki to do skalowania - mają 10x10 mm do druku. Jest ca. A5 do zadrukowania. Jak będzie więcej, to jestem otwarty na dyskusję. Do wyboru są trzy, sprawdzone przeze mnie drukarnie: - COPIO - Ostbahn - MF-Zone. Inne propozycje - do dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi