abtb Napisano 13 Stycznia 2019 Share Napisano 13 Stycznia 2019 (edytowane) Kolejny "czajniczek wylądował na półce Tym razem jest to Mi 2 ze Szkoły Lotniczej w Bombach, Libia, lata 80 XX wieku I z braciszkiem Edytowane 13 Stycznia 2019 przez abtb 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 13 Stycznia 2019 Share Napisano 13 Stycznia 2019 Fajny maluchAle Dowaliłeś galerii na zakończenie weekendu.Ja mam problem jeden model skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 14 Stycznia 2019 Share Napisano 14 Stycznia 2019 Kozaczek tempo niesamowite Tomku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 14 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2019 15 godzin temu, Xmen napisał: Ale Dowaliłeś galerii na zakończenie weekendu. Efekt walki z chaosem jaki zapanował w warsztatach. Trzeba było pozamiatać i zrobić miejsce na modele oczekujące na "ostatnie dotknięcie" 8 godzin temu, Bengal napisał: Kozaczek tempo niesamowite Tomku... Dzięki. Tak jakoś się spiąłem A teraz czas się rozpiąć i zakończyć zmagania na kierunku "czechosłowackim" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Stycznia 2019 Share Napisano 14 Stycznia 2019 Kolejny piękny śmigłowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 14 Stycznia 2019 Share Napisano 14 Stycznia 2019 Cud miodzio! Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastain Napisano 15 Stycznia 2019 Share Napisano 15 Stycznia 2019 Zatyczki na silnikach są ekstra! Tylko zdjąć i odpalać maszynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 21 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2019 Dziękuję wszystkim za uwagi i opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 2 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2019 Biesiada w Białymstoku, 01-02.czerwca 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Czerwca 2019 Share Napisano 2 Czerwca 2019 Gratulacje Tomek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Czerwca 2019 Share Napisano 3 Czerwca 2019 Gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi