Kapitan_Kurt Napisano 11 Lutego 2019 Napisano 11 Lutego 2019 Witajcie. Po takich sobie przygodach z lotnictwem, wracam na stare śmieci, a mianowicie do modelu, który jest najbliższy mojemu sercu... Czyli krótko... Cytuj
mandrivecs Napisano 11 Lutego 2019 Napisano 11 Lutego 2019 Zestaw masakra - zawartość wszystkiego: masakra, cena wszystkiego - masakra..! Cytuj
Grzegorz Grabowski Napisano 11 Lutego 2019 Napisano 11 Lutego 2019 Ooooo to lubię, sam mam na koncie Leo z 10BK Panc. Cytuj
Kapitan_Kurt Napisano 22 Marca 2019 Autor Napisano 22 Marca 2019 Trochę już czasu minęło. Zdążyłem położyć kolor, teraz czas na kalki... Jest to specjalne malowanie z testów w fabryce kredek. Cytuj
Kapitan_Kurt Napisano 22 Marca 2019 Autor Napisano 22 Marca 2019 1 godzinę temu, michal0281 napisał: Kolega tak na serio? Oczywiście. Cytuj
Kapitan_Kurt Napisano 14 Czerwca 2019 Autor Napisano 14 Czerwca 2019 Witam. Dodaje parę zdjęć, co by nie było, że zarzuciłem taki projekt. Takie potężne rozciągnięcie w czasie jest spowodowane tym, iż podchodzę do budowy w bardzo luźny sposób. I tak..., żywica żywicą, ale burty z przedziału silnika są tak brzydkie i ubogie, że zdecydowałem się na budowę od zera na podstawie zdjęć. To samo tyczy się grodzi oddzielającej przedziały silnika od bojowego - jest strasznie uproszczona, a przez to prawie nie podobna do tego co tam jest naprawdę. W budowie sugeruję się masą zdjęć jednego z Leonów, lecz nie będę ich udostępniam z prostego powodu... No, kilka wrzucę dla podglądu. Na dzień dzisiejszy... Ta pokrywa także będzie ruchoma. Burta i zdj. do podglądu. Cytuj
Paweł Czarnocki Napisano 22 Lipca 2019 Napisano 22 Lipca 2019 (edytowane) W dniu 14.06.2019 o 13:55, Kapitan_Kurt napisał: Piękny projekcik Edytowane 22 Lipca 2019 przez Paweł Czarnocki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi