Kapitan_Kurt Napisano 11 Lutego 2019 Share Napisano 11 Lutego 2019 Witajcie. Po takich sobie przygodach z lotnictwem, wracam na stare śmieci, a mianowicie do modelu, który jest najbliższy mojemu sercu... Czyli krótko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Lutego 2019 Share Napisano 11 Lutego 2019 Zestaw bardzo bogaty. Działaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 11 Lutego 2019 Share Napisano 11 Lutego 2019 Zestaw masakra - zawartość wszystkiego: masakra, cena wszystkiego - masakra..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 11 Lutego 2019 Share Napisano 11 Lutego 2019 Ooooo to lubię, sam mam na koncie Leo z 10BK Panc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 22 Marca 2019 Autor Share Napisano 22 Marca 2019 Trochę już czasu minęło. Zdążyłem położyć kolor, teraz czas na kalki... Jest to specjalne malowanie z testów w fabryce kredek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 22 Marca 2019 Share Napisano 22 Marca 2019 Kolega tak na serio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 22 Marca 2019 Autor Share Napisano 22 Marca 2019 1 godzinę temu, michal0281 napisał: Kolega tak na serio? Oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 22 Marca 2019 Share Napisano 22 Marca 2019 Uff... to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 14 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2019 Witam. Dodaje parę zdjęć, co by nie było, że zarzuciłem taki projekt. Takie potężne rozciągnięcie w czasie jest spowodowane tym, iż podchodzę do budowy w bardzo luźny sposób. I tak..., żywica żywicą, ale burty z przedziału silnika są tak brzydkie i ubogie, że zdecydowałem się na budowę od zera na podstawie zdjęć. To samo tyczy się grodzi oddzielającej przedziały silnika od bojowego - jest strasznie uproszczona, a przez to prawie nie podobna do tego co tam jest naprawdę. W budowie sugeruję się masą zdjęć jednego z Leonów, lecz nie będę ich udostępniam z prostego powodu... No, kilka wrzucę dla podglądu. Na dzień dzisiejszy... Ta pokrywa także będzie ruchoma. Burta i zdj. do podglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 22 Lipca 2019 Share Napisano 22 Lipca 2019 (edytowane) W dniu 14.06.2019 o 13:55, Kapitan_Kurt napisał: Piękny projekcik Edytowane 22 Lipca 2019 przez Paweł Czarnocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi