MIRO Napisano 27 Lutego 2019 Share Napisano 27 Lutego 2019 Nie przesadziłeś trochę z tym kopciem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Lutego 2019 Share Napisano 27 Lutego 2019 Elegancka, czysta robota, takie lubię najbardziej. Kopeć faktycznie mocny, ale zapewne masz na to kwity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 27 Lutego 2019 Autor Share Napisano 27 Lutego 2019 53 minuty temu, MIRO napisał: Nie przesadziłeś trochę z tym kopciem? Możemy polemizować, ale myślę, że raczej jest konserwatywnie. Jako referencyjne użyłem fotkę 37 z pierwszej strony i tego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 27 Lutego 2019 Share Napisano 27 Lutego 2019 Wg mnie też trochę mocne to okopcenie, jak by się silnik palił;-) no, ale de gustibus non disputandum est... Ogólnie mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 27 Lutego 2019 Share Napisano 27 Lutego 2019 Chyba już to napisałem ale pozwolę sobie jeszcze raz, dla mnie wszystko w sam raz ładnie się prezentuje ten model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 27 Lutego 2019 Autor Share Napisano 27 Lutego 2019 Panowie, proszę pamiętać, że te Focke-Wulfy miały za silnikiem od dołu wydechy, z tej perspektywy tego nie widać. Nie tylko po stronach. I olej się lał. Samoloty z drugiej wojny do czystych nie należały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 27 Lutego 2019 Share Napisano 27 Lutego 2019 Coraz fajniej jest. Kopcie są ok według mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 27 Lutego 2019 Share Napisano 27 Lutego 2019 4 godziny temu, mbrnnr napisał: Jako referencyjne użyłem fotkę 37 z pierwszej strony i tego: Ok. Przekonałeś mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 5 Marca 2019 Autor Share Napisano 5 Marca 2019 Nie miałem kilka dni za bardzo czasu posiedzieć nad modelem, ale już stoi na kołach, została drobnica do dorobienia i finał: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 6 Marca 2019 Share Napisano 6 Marca 2019 Krótko mówiąc a dokładniej pisząc ELEGANCKO to wygląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 7 Marca 2019 Share Napisano 7 Marca 2019 Ciekawy temat i wykonanie. Wypatruję galerii. Akurat dzisiaj podczas przeglądu prasy trafiłem na taki artykuł: Unearthing WWII aircraft buried in Kayseri Podobno te tureckie Fw-190 zakopano w 1948 r. w okolicach Kayseri razem z innymi samolotami i mają je odkopywać. Artykuł długi, ale opłaca się przebrnąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 7 Marca 2019 Autor Share Napisano 7 Marca 2019 Świetny, dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 8 Marca 2019 Autor Share Napisano 8 Marca 2019 No to chyba koniec. Jutro (dziś w zasadzie) zrobię małą galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 18 Maja 2019 Autor Share Napisano 18 Maja 2019 Znalazła się kolejna fajna fotka ufajdanego brzucha Fw-190. Może komuś się przyda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi