kokos85 Napisano 19 Lutego 2019 Share Napisano 19 Lutego 2019 (edytowane) Witam serdecznie Na sprzedaż mam 1: 10 zestawów wierteł 10 szt. 0,1-1mm cena za zestaw 15zł plus koszty wysyłki 2: Nowa szpachla Tamiya basic type Putty 15zł +wysyłka 3: Zestaw płynów do kalkomanii od Gunze Mark Setter Neo i Mark Softer Neo użyte kilka razy stan ok95% oddam w komplecie za 40 zł + wysyłka Edytowane 19 Lutego 2019 przez kokos85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baumod Napisano 19 Lutego 2019 Share Napisano 19 Lutego 2019 Tzn. tak konkretnie 40 zł za wszystko tzn wiertła szpachla i płyny do kalek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokos85 Napisano 19 Lutego 2019 Autor Share Napisano 19 Lutego 2019 49 minut temu, baumod napisał: Tzn. tak konkretnie 40 zł za wszystko tzn wiertła szpachla i płyny do kalek? Wydaje mi się że pisząc ceny przy każdej pozycji będzie wszystko jasne 40 zł za płyny do kalkomanii są dwa więc komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baumod Napisano 19 Lutego 2019 Share Napisano 19 Lutego 2019 (edytowane) Ok, dzięki za odp. A pytałem dlatego że nowy płyn (nie piszesz jaki termin ważności maję te które oferujesz) pełny w 100% (ciekawe jak zmierzyłeś te 95% ?) kosztuje niecałe 3 dychy za sztukę. Dlatego byłem ciekawy atrakcyjności tej oferty, teraz moja ciekawość została zaspokojona, jeszcze raz dzięki. Edytowane 19 Lutego 2019 przez baumod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 19 Lutego 2019 Share Napisano 19 Lutego 2019 komplet wierteł wezmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
birborkg Napisano 19 Lutego 2019 Share Napisano 19 Lutego 2019 PRIV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 19 Lutego 2019 Share Napisano 19 Lutego 2019 priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 19 Lutego 2019 Share Napisano 19 Lutego 2019 pisałbym się na wiertła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 19 Lutego 2019 Share Napisano 19 Lutego 2019 Poszło PW w sprawie wiertełek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TerraIncognita Napisano 19 Lutego 2019 Share Napisano 19 Lutego 2019 Kokos obczaj priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 20 Lutego 2019 Super Moderator Share Napisano 20 Lutego 2019 A ja poproszę o spokój, osoby nie zainteresowane proszone są o nie zabieranie głosu, kto chce kupi kto nie ma zamiaru, zająć się sklejaniem a nie zaśmiecaniem wątku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokos85 Napisano 21 Lutego 2019 Autor Share Napisano 21 Lutego 2019 Pierwsze 4 komplety wierteł już w drodze Zostały jeszcze 4 komplety wierteł, szpachla i płyny. Wrzucam zdjecie na szybko by nie było niedomówień, ale daty na opakowaniu płynów nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 21 Lutego 2019 Share Napisano 21 Lutego 2019 Wiertełka dzisiaj dotarły na miejsce, polecam Kolegę, szybko i bezproblemowo przeprowadzona transakcja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrf Napisano 23 Lutego 2019 Share Napisano 23 Lutego 2019 Jeżeli jeszcze aktualne pisałbym się na komplet wiertełek. Reszta na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokos85 Napisano 23 Lutego 2019 Autor Share Napisano 23 Lutego 2019 3 godziny temu, jrf napisał: Jeżeli jeszcze aktualne pisałbym się na komplet wiertełek. Reszta na priv. Aktualne poszło PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TerraIncognita Napisano 23 Lutego 2019 Share Napisano 23 Lutego 2019 Dlaczego Andersen usunął moje poprzednie posty To ograniczanie swobody. Oj, schodzi to forum na psy, schodzi coraz bardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 23 Lutego 2019 Super Moderator Share Napisano 23 Lutego 2019 47 minut temu, TerraIncognita napisał: Dlaczego Andersen usunął moje poprzednie posty To ograniczanie swobody. Oj, schodzi to forum na psy, schodzi coraz bardziej. Kolego jak nie masz zamiaru kupować od kolegi wierteł, to proszę cię nie zaśmiecaj mu tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anioł Napisano 24 Lutego 2019 Share Napisano 24 Lutego 2019 (edytowane) Czy jest możliwość odbioru za tydzień w Bytomiu . Zainteresowany wiertla dwa opakowania . Jaka ewentualnie cena przesyłki ? Edytowane 24 Lutego 2019 przez anioł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokos85 Napisano 24 Lutego 2019 Autor Share Napisano 24 Lutego 2019 2 godziny temu, anioł napisał: Czy jest możliwość odbioru za tydzień w Bytomiu . Zainteresowany wiertla dwa opakowania . Jaka ewentualnie cena przesyłki ? poszło PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokos85 Napisano 25 Lutego 2019 Autor Share Napisano 25 Lutego 2019 Wiertła poszły wszystkie, zostały płyny do kalek (sprzedaje bo wole Microscale) i szpachla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anioł Napisano 28 Lutego 2019 Share Napisano 28 Lutego 2019 Wiertla dotarły całe i zdrowe . Dzięki bardzo Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi