Jump to content

[S] Wiertła...i inne

kokos85
 Share

Recommended Posts

Witam serdecznie

Na sprzedaż mam

1: 10 zestawów wierteł 10 szt. 0,1-1mm

cena za zestaw 15zł plus koszty wysyłki

2: Nowa szpachla Tamiya basic type Putty 15zł +wysyłka

3:  Zestaw płynów do kalkomanii od Gunze Mark Setter Neo i Mark Softer Neo użyte kilka razy stan ok95% oddam w komplecie za 40 zł + wysyłka

ae_1549718659166.jpg

Edited by kokos85

49 minut temu, baumod napisał:

Tzn. tak konkretnie 40 zł za wszystko tzn wiertła szpachla i płyny do kalek? 

Wydaje mi się że pisząc ceny przy każdej pozycji będzie wszystko jasne

40 zł za płyny do kalkomanii są dwa więc komplet

Ok, dzięki za odp. A pytałem dlatego że nowy płyn (nie piszesz jaki termin ważności maję te które oferujesz) pełny w 100% (ciekawe jak zmierzyłeś te 95% ?) kosztuje niecałe 3 dychy za sztukę. Dlatego byłem ciekawy atrakcyjności tej oferty, teraz moja ciekawość została zaspokojona, jeszcze raz dzięki.

Edited by baumod

• Super Moderator

A ja poproszę o spokój, osoby nie zainteresowane proszone są o nie zabieranie głosu, kto chce kupi kto nie ma zamiaru, zająć się sklejaniem a nie zaśmiecaniem wątku.

• Like 1

• Super Moderator
47 minut temu, TerraIncognita napisał:

Dlaczego Andersen usunął moje poprzednie posty To ograniczanie swobody. Oj, schodzi to forum na psy, schodzi  coraz bardziej.

Kolego jak nie masz zamiaru kupować od kolegi wierteł, to proszę cię  nie zaśmiecaj mu tematu.

Czy jest możliwość odbioru za tydzień w Bytomiu . Zainteresowany wiertla dwa opakowania . Jaka ewentualnie cena przesyłki ?

Edited by anioł

Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.