Kon_Bar Napisano 8 Marca 2019 Share Napisano 8 Marca 2019 (edytowane) Kiedyś przychodzi czas, że trzeba uznać pracę za zakończoną. W przypadku tego modelu do końca nie jestem pewien, czy to "już", ale... trochę boję się, że kontynuując pracę zniszczę to, co zrobiłem dotychczas. Model bardzo fajny, choć bardzo uproszczony a i po formach znać już upływ czasu. Każdy miłośnik lotnictwa da radę chyba wysupłać 15-16 PLN na ten model. Reszta to już tylko kwestia czasu, który chce się w niego "włożyć". Zachęcam do komentowania (tylko bez zbytniego pastwienia się proszę!). Jak by co to warsztat jest TUTAJ Edytowane 8 Marca 2019 przez Kon_Bar dodatkowe zdjęcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastain Napisano 8 Marca 2019 Share Napisano 8 Marca 2019 Gratulacje! Oplacalo się przerabiać te hamulce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Marca 2019 Share Napisano 8 Marca 2019 Nie wiem co chcesz jeszcze przy nim majstrować, ale ja zostawiłbym go już w spokoju. Wycisnąłęś z tego zestawu bardzo dużo. Model widziałem na żywo w Bytomiu, prezentował się bardzo ładnie. Gratuluję wyróżnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 9 Marca 2019 Share Napisano 9 Marca 2019 Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Marca 2019 Share Napisano 9 Marca 2019 Tym szybowcem otwieramy oczy niedowiarkom! Patrzcie to nasze i to nie jest nasze ostatnie słowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 27 Maja 2019 Autor Share Napisano 27 Maja 2019 W dniu 9.03.2019 o 23:03, Grzes napisał: Tym szybowcem otwieramy oczy niedowiarkom! Patrzcie to nasze i to nie jest nasze ostatnie słowo! Miło mi napisać, że jeszcze raz udało się "sprzedać" temat (choć znawcy wiedzą, że jest to dowód na "na bezrybiu i rak ryba" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 27 Maja 2019 Share Napisano 27 Maja 2019 Tu również gratulacje za laur dla pięknego "ptaszka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 27 Maja 2019 Share Napisano 27 Maja 2019 Elegancko Wypisujący dyplom chyba nie bardzo zorientowany, bo zamiast SZD wypisał SzD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Maja 2019 Share Napisano 28 Maja 2019 Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi