mandrivecs Napisano 12 Kwietnia 2020 Share Napisano 12 Kwietnia 2020 Jest moc. Tylko czemu grunt zapadł się tak mocno poniżej asfaltu? Wymieniasz lusterka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 12 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2020 Grunt nie jest zapadnięty to złudzenie - asfalt, a w zasadzie korkowy element jest nie idealnie docięty i to powoduje taki efekt. Miałem bardzo nieforemny kawałek i próbowałem jak umialem dopasować go do podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 12 Kwietnia 2020 Share Napisano 12 Kwietnia 2020 Mi się podoba i to bardzo. Kawał porządnego modelu. Widać, że Tamija jest na tyle dobra, że bez waloryzacji można zbudować dobry model. Podoba się, malowanie prima sort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 14 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2020 Żeby waloryzować, to jeszcze trzeba wiedzieć co Cieszę się, że nie zawiodłem oczekiwań - przynajmniej Twoich, bo reszta się nie odniosła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 14 Kwietnia 2020 Share Napisano 14 Kwietnia 2020 Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. Jest naprawdę dobrze. Może w galerii będzie więcej głosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thor_ Napisano 14 Kwietnia 2020 Share Napisano 14 Kwietnia 2020 Co tu komentować? Jak nie ma się do czego przyczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 14 Kwietnia 2020 Share Napisano 14 Kwietnia 2020 Humvee - gitara, bardzo mi się podoba. Spękana ziemia i rośliny - też elegancko Ale ten asfalt... Wybacz, ale ten na siłę dopasowywany za mały kawałek korka po pomalowaniu i pobrudzeniu wciąż wygląda jak na siłę dopasowywany za mały kawałek korka. Fatalne to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi