abtb Napisano 2 Czerwca Autor Napisano 2 Czerwca (edytowane) Powiększania dzbanowego stadka ciąg dalszy - Republic P-47D-25 Thunderbolt galeria: Edytowane 7 Czerwca przez abtb 2 Cytuj
abtb Napisano 4 Czerwca Autor Napisano 4 Czerwca (edytowane) Kolejny - Republic P-47D-23 Thunderbolt galeria: Edytowane 19 Czerwca przez abtb 2 Cytuj
Grzes Napisano 4 Czerwca Napisano 4 Czerwca No i zaczyna powstawać kolekcja, gdzie dzban stoi koło dzbana... 1 Cytuj
Moses Napisano 5 Czerwca Napisano 5 Czerwca 16 godzin temu, abtb napisał: Kolejny - Republic P-47D-23 Thunderbolt ................................... Nawet zacny kopeć Ci wyszedł. Cytuj
Szydercza Gała Napisano 19 Czerwca Napisano 19 Czerwca (edytowane) Gdzie sOM cycki w tych dzbankach sie pytam???? U mnie może nie byly jakies wielkie, ale byly. Dzbanek bez cyckUF sie nie liczy. ZDRADA!! Edytowane 19 Czerwca przez Szydercza Gała 2 Cytuj
abtb Napisano 19 Czerwca Autor Napisano 19 Czerwca 3 godziny temu, Szydercza Gała napisał: Gdzie sOM cycki w tych dzbankach sie pytam???? Proszszę: Tylko, żeby potem nie było, że nie ostrzegałem Cytuj
abtb Napisano 30 Czerwca Autor Napisano 30 Czerwca (edytowane) Czas podsumować zmagania dzbanowe i jakoś nazwać tą kolekcję - tylko jak Chyba tak: W dniu 4.06.2026 o 20:31, Grzes napisał: gdzie dzban stoi koło dzbana czyli: "Gdzie dzban stoi koło dzbana" 1) Republic P-47D-30-RA Thunderbolt, Revell 2) Republic P-47D-15-RE Thunderbolt, Tamiya 3) Republic P-47D-28-RE Thunderbolt, Tamiya 4) Republic P-47D-15-RA Thunderbolt, Tamiya 5) Republic P-47D-23-RA Thunderbolt, Tamiya 6) Republic P-47M Thunderbolt, Tamiya/Qb Edytowane 11 Lipca przez abtb 3 Cytuj
Grzes Napisano 30 Czerwca Napisano 30 Czerwca Miło mi bardzo, że mogłem pomóc, choć to zupełnie obcy mi zakątek lotnictwa. Cytuj
abtb Napisano 11 Lipca Autor Napisano 11 Lipca (edytowane) Dzbanowania ciąg dalszy - Republic P-47M Thunderbolt: galeria: Edytowane 12 Lipca przez abtb 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi