laskonogi Napisano 13 Listopada 2019 Autor Napisano 13 Listopada 2019 10 godzin temu, Szydercza Gała napisał: drabiny na "drewniano" zastanawiałem sie nad tym - że niby bambusowe. Doszedłem do wniosku iż to "drewno" będzie słabo wyglądać z pokładem. Ale de facto została mi chyba jeszcze jedna pomaluje i przymierze a nuż Cytuj
Szydercza Gała Napisano 11 Marca 2020 Napisano 11 Marca 2020 No panie ładny, chyba już pora na solidnego kopa w dupę, a i tak nie wyciągnąłem wszystkich szkieletów z Twojej szafy..... Cytuj
chudyhunter Napisano 11 Marca 2020 Napisano 11 Marca 2020 3 godziny temu, Szydercza Gała napisał: No panie ładny, chyba już pora na solidnego kopa w dupę, a i tak nie wyciągnąłem wszystkich szkieletów z Twojej szafy..... Uuuuuuu co ja paCZam, paCZam i widzę, że ktoś tu nomalnie podpadnął Cytuj
laskonogi Napisano 12 Marca 2020 Autor Napisano 12 Marca 2020 16 godzin temu, Szydercza Gała napisał: No panie ładny, chyba już pora na solidnego kopa w dupę, a i tak nie wyciągnąłem wszystkich szkieletów z Twojej szafy..... no faktycznie sam nie wiem jak to sie stało ze tyle takich zaczętych tu jest hm.... ale zdążam z info na temat po stworzeniu niby wodospadu który wyszedł kijowo bo robiony był w nagłym przypływie weny po spożyciu, projekt leży po prawej stronie na stole i omiatany jest tęsknym spojrzeniem, niestety tęsknota nie idzie poki co w parze z weną .... o i tak to teraz wygląda ale chyba jestem blizej niż dalej 12 godzin temu, chudyhunter napisał: Uuuuuuu co ja paCZam, paCZam i widzę, że ktoś tu nomalnie podpadnął no własnie widzę że jakiś tu najazd i stawianie do raportu sie zaczęło Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi