laskonogi Napisano 13 Listopada 2019 Autor Share Napisano 13 Listopada 2019 10 godzin temu, Szydercza Gała napisał: drabiny na "drewniano" zastanawiałem sie nad tym - że niby bambusowe. Doszedłem do wniosku iż to "drewno" będzie słabo wyglądać z pokładem. Ale de facto została mi chyba jeszcze jedna pomaluje i przymierze a nuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 11 Marca 2020 Share Napisano 11 Marca 2020 No panie ładny, chyba już pora na solidnego kopa w dupę, a i tak nie wyciągnąłem wszystkich szkieletów z Twojej szafy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 11 Marca 2020 Share Napisano 11 Marca 2020 3 godziny temu, Szydercza Gała napisał: No panie ładny, chyba już pora na solidnego kopa w dupę, a i tak nie wyciągnąłem wszystkich szkieletów z Twojej szafy..... Uuuuuuu co ja paCZam, paCZam i widzę, że ktoś tu nomalnie podpadnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 12 Marca 2020 Autor Share Napisano 12 Marca 2020 16 godzin temu, Szydercza Gała napisał: No panie ładny, chyba już pora na solidnego kopa w dupę, a i tak nie wyciągnąłem wszystkich szkieletów z Twojej szafy..... no faktycznie sam nie wiem jak to sie stało ze tyle takich zaczętych tu jest hm.... ale zdążam z info na temat po stworzeniu niby wodospadu który wyszedł kijowo bo robiony był w nagłym przypływie weny po spożyciu, projekt leży po prawej stronie na stole i omiatany jest tęsknym spojrzeniem, niestety tęsknota nie idzie poki co w parze z weną .... o i tak to teraz wygląda ale chyba jestem blizej niż dalej 12 godzin temu, chudyhunter napisał: Uuuuuuu co ja paCZam, paCZam i widzę, że ktoś tu nomalnie podpadnął no własnie widzę że jakiś tu najazd i stawianie do raportu sie zaczęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi