TM48 Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia W dniu 5.04.2026 o 21:30, abtb napisał: Wymarudzili maskowanie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia 57 minut temu, marek d napisał: To tłumaczy wiele twoich wpisów No, każdy jest jakiś 29 minut temu, marek d napisał: co z innymi forumowiczami. Mądrej głowie dość dwie słowie... 26 minut temu, marek d napisał: Gospodarz tematu napisał kilka stron wcześniej: .... ,,ale tak bardziej po polsku można" Napisał też: W dniu 14.06.2025 o 21:20, abtb napisał: tumoroł newer daj Ewidentnie nie rozumiesz konwencji takich wpisów, więc może lepiej skorzystać z możliwości milczenia. Ono jest szansą. Także sfolguj, bo gramy w innych ligach. Jeśli zależy Ci na merytoryce, a nie ganianiu po tematach za moimi wpisami, by próbować wbijać szpileczki, zawsze możesz skorzystać z opcji ignorowania użytkownika... Dla forum to zrób, nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 7 Kwietnia Autor Share Napisano 7 Kwietnia 9 godzin temu, TM48 napisał: Wymarudzili maskowanie? To taki prezent od baranka dla marudów @Grzes, @marek d - panowie ja tu sobie w spokoju kontynuuję warsztat, a wy z takim warcholstwem mi tu wyjeżdżacie ?! Oj nie ładnie Proszę o spokój i powagę, bo się warsztat zawali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TM48 Napisano 7 Kwietnia Share Napisano 7 Kwietnia Godzinę temu, abtb napisał: To taki prezent od baranka dla marudów Marudy dziękują, było dobrze, a jest dużo dobrzej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 7 Kwietnia Share Napisano 7 Kwietnia 14 godzin temu, Grzes napisał: Także sfolguj, bo gramy w innych ligach. Tak na pewno. 14 godzin temu, Grzes napisał: Jeśli zależy Ci na merytoryce, a nie ganianiu po tematach za moimi wpisami, Lekka przesada, nie ganiam za twoimi wpisami bo nie za czym. 5 godzin temu, abtb napisał: Proszę o spokój i powagę, bo się warsztat zawali Bardzo przepraszam Gospodarza, już nie będę!. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 8 Kwietnia Autor Share Napisano 8 Kwietnia (edytowane) Takie coś se ulepiłem: czyli kontener R-V. Jakby komuś przyszło pisać, że zacząłem robotę nad "e-R-em" od dupy strony to uprzejmie informuję, że nosiciel powyższego już od tygodnia czeka w gotowości bojowej na ten zasobnik. I nie jest to wersja R Edytowane 9 Kwietnia przez abtb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Kwietnia Share Napisano 9 Kwietnia 14 godzin temu, abtb napisał: I nie jest to wersja R Jak nie R to jaka? RF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 9 Kwietnia Autor Share Napisano 9 Kwietnia 24 minuty temu, Grzes napisał: RF? Błądzisz strasznie Podpowiedź - TYLKO cztery sztuki takie były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Kwietnia Share Napisano 9 Kwietnia (edytowane) 21 minut temu, abtb napisał: Błądzisz strasznie eee, nie błądzę, tylko po prostu się nie znam. Znalazłem jedynie jugosłowiańskie MiG-21RB czy też L-14i, ale nie wiem... Edytowane 9 Kwietnia przez Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 9 Kwietnia Autor Share Napisano 9 Kwietnia (edytowane) 22 minuty temu, Grzes napisał: Znalazłem jedynie jugosłowiańskie Ale ty namolny przy czwartku jesteś Czepiłeś się wersji rozpoznawczej jak ten rzep. A ja przecież nigdzie nie napisałem, że to taka wersja Musisz odrobinkę wziąć na wstrzymanie - jak zmontuję wszystko w całość i cyknę fotki galeryjne to zamieszczę jedną z nich w warsztacie, choć wg mojego harmonogramu pełna galeria będzie dopiero 03.05 w której wszystko będzie wyjaśnione/opisane. Edytowane 9 Kwietnia przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Kwietnia Share Napisano 9 Kwietnia 2 minuty temu, abtb napisał: Musisz odrobinkę wziąć na wstrzymanie Lecę po Stoperan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 9 Kwietnia Autor Share Napisano 9 Kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TM48 Napisano 9 Kwietnia Share Napisano 9 Kwietnia 15 godzin temu, abtb napisał: kontener R-V Kontener jest na Cargo, a tu jest zasobnik. 1 godzinę temu, Grzes napisał: Jak nie R to jaka? RF? PF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 9 Kwietnia Share Napisano 9 Kwietnia (edytowane) Widzę, że nowy zestawowy zasobnik jest jota w jote jak żywiczny za pol ceny modelu. Jutro wylądują moje Rki to zmacam i ja Pf z zasobnikiem...nie lada smaczek ! Edytowane 9 Kwietnia przez Bikernytzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bemowo Napisano 11 Kwietnia Share Napisano 11 Kwietnia W dniu 2.10.2025 o 10:41, Grzes napisał: Oba powyższe MiGi są z 9.PLM z Zegrza Pomorskiego i być może fotki pochodzą stamtąd. Zegrzaki na gościnnych występach w Redzikowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 11 Kwietnia Share Napisano 11 Kwietnia 2 minuty temu, Bemowo napisał: Zegrzaki na gościnnych występach w Redzikowie. Dzięki za wyjaśnienie. To w sumie daleko nie mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 13 Kwietnia Autor Share Napisano 13 Kwietnia W dniu 9.04.2026 o 14:49, TM48 napisał: Kontener jest na Cargo, a tu jest zasobnik. "Kontenery kalibracyjne R-V" I nie będę tu popadał w dyskusję w stylu "helikopter czy jednak śmigłowiec" MiG-21PF R-V 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TM48 Napisano 13 Kwietnia Share Napisano 13 Kwietnia 4 minuty temu, abtb napisał: "Kontenery kalibracyjne R-V" Ja tylko tak dla żartu, ale jak chcesz... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 15 Kwietnia Autor Share Napisano 15 Kwietnia W dniu 13.04.2026 o 13:30, TM48 napisał: ale jak chcesz. Wiedziałem, że mnie trochę wkręcasz Problem zaczyna być czysto akademicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi