Rzeznik Napisano 3 Kwietnia 2019 Share Napisano 3 Kwietnia 2019 Dzień dobry, To mój pierwszy post na forum, więc miło mi poznać Nazywam się Karol i jestem z Rzeszowa. Modelarstwem zajmuję się od dziecka z przerwami oczywiście – ostatnia kilkuletnia przerwa zakończyła się około 1,5 roku temu i od tego momentu tak się zakręciłem, ze nie mogę przestać kleić. Tylko, że to zawsze było modelarstwo kartonowe (nie licząc kilka modeli z Plastyka które budowane były w mnie niż godzinę). Model każdy zna więc opisywać nie trzeba. Dodane pasy i tablica od Yahu, szklarnia własnej roboty oraz liczne dodatki w kokpicie. Mam do niego mieszane uczucia bo z jednej strony dobrze się bawiłem i mimo wszystko mi się podoba, ale z drugiej mam świadomość mankamentów, ale stwierdziłem, że zaryzykuje i pokażę rybę …yyy to znaczy ptaka. A oto mój pierwszy plastik, miłego odbioru: Pozdrawiam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 3 Kwietnia 2019 Share Napisano 3 Kwietnia 2019 Chyba Koledze wyszła wersja "wysokościowa" - strasznie dłuugie płaty ma ten Karaś. Jak na pierwszy poważny "plastik" to wyszło całkiem zgrabnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Kwietnia 2019 Share Napisano 3 Kwietnia 2019 Może trochę za bardzo styrany, ale wyszedł całkiem dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzeznik Napisano 4 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2019 W dniu 3.04.2019 o 11:51, abtb napisał: Chyba Koledze wyszła wersja "wysokościowa" - strasznie dłuugie płaty ma ten Karaś. Jak na pierwszy poważny "plastik" to wyszło całkiem zgrabnie Kurka, widziałem kilka relacji z budowy tego samolotu oraz może dwie recenzje i nikt nie pisał o nieproporcjonalnej budowie. Może aparat przekłamuje? 22 godziny temu, mig napisał: Może trochę za bardzo styrany, ale wyszedł całkiem dobrze. Dzięki za opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 4 Kwietnia 2019 Share Napisano 4 Kwietnia 2019 1 minutę temu, Rzeznik napisał: Może aparat przekłamuje? Zdecydowanie tak. Po prostu perspektywa z jakiej robiłeś zdjęcia wydłużyła mu optycznie płaty. Model na pewno trzyma wymiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 8 Kwietnia 2019 Share Napisano 8 Kwietnia 2019 Fajny. Mięsisty i realistyczny. Z detalem. Mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano 8 Kwietnia 2019 Share Napisano 8 Kwietnia 2019 Bardzo Ładny Model. Widać duży nakład pracy. Podoba mi się. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzeznik Napisano 10 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2019 Dziękuje za miłe słowa. Jest to motywujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stalooki Napisano 11 Kwietnia 2019 Share Napisano 11 Kwietnia 2019 Fajny model z weatheringiem. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 14 Kwietnia 2019 Share Napisano 14 Kwietnia 2019 (edytowane) Ładny model paskudnej maszyny. Podoba mi się twoja interpretacja tego nieszczęsnego pokraka..złachany aż miło. Jeszcze spytam, jak robiłeś oszklenie [bo wspominasz, że od podstaw]? PS - przy celowniku z przodu złośliwie przylepił się jakiś paproch Edytowane 14 Kwietnia 2019 przez LordDisneyland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 14 Kwietnia 2019 Share Napisano 14 Kwietnia 2019 Elegancko. Ładnie styrany. Podoba mi się detal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzeznik Napisano 16 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2019 (edytowane) W dniu 14.04.2019 o 05:26, LordDisneyland napisał: Ładny model paskudnej maszyny. Podoba mi się twoja interpretacja tego nieszczęsnego pokraka..złachany aż miło. Jeszcze spytam, jak robiłeś oszklenie [bo wspominasz, że od podstaw]? PS - przy celowniku z przodu złośliwie przylepił się jakiś paproch Robiłem Vacuu. Po raz kolejny dziękuję wszystkim za opinie Edytowane 16 Kwietnia 2019 przez Rzeznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi