Wojciechu Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 Bomba z tymi fotelikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 Fajny Model , fajnie to zrobiłeś z fotelami super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 4 Maja 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 4 Maja 2008 Witam. Dzięki panowie za miłe słowa. Niestety nie zrobiłem żadnych poduszek, ani śpiworu, ponieważ wasze posty przeczytałem po sklejeniu wnętrza. Ćiągnik już złożony w 95%. Kabina wypolerowana, przydało by się ją jeszcze mleczkiem przetrzeć, ale muszę je dopiero kupić. Na dzień dzisiejszy wygląda tak. Teraz czas, na polerkę naczepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 No ładnie Volvo wyszło, szkoda, że pozno przeczytałeś nasze posty ale i tak ładnie jest, popraw lewy błotnik bo jest krzywy (wygięty do gory). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 Super Volvo, piękna robota. Jestem pod wrażeniem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 Nie było mnie cały długi weekend , a tu dżawkers nieźle popędził do przodu z budową , ślicznie sie prezentuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 Pokuś sie o jakś "ryflówke" na tył ciągnika. Model wygląda bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 Szkoda ze nie ma poduszek i innych bajerów, to bu urozmaiciło wnętrze. Ale i tak jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 4 Maja 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 4 Maja 2008 Dzięki jeszcze raz panowie. Miałem dzisiaj chęci do dalszej budowy, więc popędziłem dalej. Wypolerowałem naczepę, dokleiłem "wywietrzniki" na naczepie, oraz przykleiłem panele boczne osłaniające koła. Wykonałem kilka zdjęć zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 No ładnie wygląda zestaw Yamahy, a mam pytanko, czy to są juz wszystkie kalki jakie są do tego modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 4 Maja 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 4 Maja 2008 mam pytanko, czy to są juz wszystkie kalki jakie są do tego modelu? Tak wszystkie, oprócz tych pomylonych przez producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 A co ze spoilerami w ciągniku? Zestaw prezentuje się fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 4 Maja 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 4 Maja 2008 A co ze spoilerami w ciągniku? Model jest jeszcze nie skończony, spoilery i inne elementy będą pokolei doklejane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 Piękny zestaw szlkoda tylko, ze nie poprawiłes półki na desce rozdzielczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 Mój Tata przechodził, i zobaczył akurat te Volvo i powiedział, że ładne też był modelarzem skleił sobie Actrosa ;) wogole nie malował, a jak czysto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 9 Maja 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 9 Maja 2008 Witam. Dzisiaj znalazłem troszkę czasu i udało mi się pomalować kilka elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 No to rozumie, że jutro montujesz Jak dla mnie to ładine to wgląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 10 Maja 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 10 Maja 2008 Witam. No udało mi się troszkę zmontować. Przykleiłem wszystkie czarne elementy, uchwyty i wlot powietrza. Przyłożyłem do przymiarki owiewkę. Model się owiele lepiej prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 10 Maja 2008 Share Napisano 10 Maja 2008 zaczyna nabiierać uroku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 10 Maja 2008 Share Napisano 10 Maja 2008 Super. Ja zawsze uważałem i nadal uważam, że ciężarówka z owiewkami o wiele lepiej wygląda. Naprawdę modelik mi się bardzo podoba . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 Zgadzam się z Bilonzo owiewki zawsze dodają dużego uroku.Elegancko Ci jawkers wyszło. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 12 Maja 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 12 Maja 2008 Witam. Cóż będę się rozpisywał. Oto, dzisiejsze postępy. Lusterka. Daszek nad szybą przednią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 Zawsze to coś do przodu ;) Coraz bliżej końca xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 Lusterka pozostana takie , czy tez bedziesz malował na czarno te "uchwyty" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 13 Maja 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 13 Maja 2008 Witam. Lusterka pozostana takie , czy tez bedziesz malował na czarno te "uchwyty" . Tak, będę malował uchwyty na czarno. I czarne będzie lusterko w którym widać przednie koło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi