Przemek Przybulewski Napisano 25 Kwietnia 2020 Autor Napisano 25 Kwietnia 2020 W dniu 23.04.2020 o 19:54, piotrkur napisał: Rzuć do rowu jakiegoś papiera albo puszkę po piwie lub peta pogniecionego.. Coś wymyślę. W dniu 23.04.2020 o 20:21, mandrivecs napisał: Piękny kolos. Wszystko spójnie gra i buczy - każdy element z osobna i wszystko jako całość można oglądać godzinami. Dla mnie bajka! Dziękuję bardzo. Żeby jakoś zapełnić miejsce po prawej stronie, na początek dam obrotowy szlaban. Wydrukowałem podstawy: I mniej więcej złożone: Cytuj
Przemek Przybulewski Napisano 25 Kwietnia 2020 Autor Napisano 25 Kwietnia 2020 O prosze - może koniec? Cytuj
Przemek Przybulewski Napisano 27 Kwietnia 2020 Autor Napisano 27 Kwietnia 2020 W dniu 25.04.2020 o 23:09, bulik58 napisał: I to by bylo na tyle w tym temacie , kropka nad i postawiona , mi osobiscie podoba bardzo A teraz jeszcze wisienka... to już naprawde koniec. Dorobiłem kilka puszek, jakieś folie plastikowe i aluminiowe, butelki menga i jakieś „germańskie bildy i algemaine zeitungi”: . . 2 1 Cytuj
seven up Napisano 27 Kwietnia 2020 Napisano 27 Kwietnia 2020 Znając ich pedanterie do czystości to raczej za dużo śmieci co nie znaczy że dioramka jest w pyde Cytuj
TAW Napisano 27 Kwietnia 2020 Napisano 27 Kwietnia 2020 Troszkę więcej zieleni by się przydało - choćby jakaś posypka trawiasta bo trąci pustynnym klimatem, szczególnie tam, gdzie krzaczory wyrastają z gołej ziemi. Poza tym jestem pod ogromnym wrażeniem! Cytuj
Przemek Przybulewski Napisano 28 Kwietnia 2020 Autor Napisano 28 Kwietnia 2020 13 godzin temu, bulik58 napisał: A to cie juz ponioslo - tyle smieci , jak to sie ma do ,, Ordnung muss sein ,, a tak na powaznie to moje zdanie tych dwoch zwierzakow - Elefant i Puma -znasz Bo to niemcy wschodnie a tam luźniejsza atmosfera. 13 godzin temu, seven up napisał: Znając ich pedanterie do czystości to raczej za dużo śmieci co nie znaczy że dioramka jest w pyde No też miałem obawy i ograniczyłem liczbę bo miało być więcej - dziękuję za miłe słowa. 12 godzin temu, TAW napisał: Troszkę więcej zieleni by się przydało - choćby jakaś posypka trawiasta bo trąci pustynnym klimatem, szczególnie tam, gdzie krzaczory wyrastają z gołej ziemi. Poza tym jestem pod ogromnym wrażeniem! Wiem, ale nie miałem jak posadzić jej, moja home made sadzarka odmówiła współpracy. I dziękuję. Cytuj
kryspacz Napisano 28 Kwietnia 2020 Napisano 28 Kwietnia 2020 Rewelacja, z tym większym zainteresowaniem czekam na Merkavę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi