Przemek Przybulewski Napisano 25 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2020 W dniu 23.04.2020 o 19:54, piotrkur napisał: Rzuć do rowu jakiegoś papiera albo puszkę po piwie lub peta pogniecionego.. Coś wymyślę. W dniu 23.04.2020 o 20:21, mandrivecs napisał: Piękny kolos. Wszystko spójnie gra i buczy - każdy element z osobna i wszystko jako całość można oglądać godzinami. Dla mnie bajka! Dziękuję bardzo. Żeby jakoś zapełnić miejsce po prawej stronie, na początek dam obrotowy szlaban. Wydrukowałem podstawy: I mniej więcej złożone: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 25 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2020 O prosze - może koniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 27 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2020 W dniu 25.04.2020 o 23:09, bulik58 napisał: I to by bylo na tyle w tym temacie , kropka nad i postawiona , mi osobiscie podoba bardzo A teraz jeszcze wisienka... to już naprawde koniec. Dorobiłem kilka puszek, jakieś folie plastikowe i aluminiowe, butelki menga i jakieś „germańskie bildy i algemaine zeitungi”: . . 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 27 Kwietnia 2020 Share Napisano 27 Kwietnia 2020 Znając ich pedanterie do czystości to raczej za dużo śmieci co nie znaczy że dioramka jest w pyde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 27 Kwietnia 2020 Share Napisano 27 Kwietnia 2020 Troszkę więcej zieleni by się przydało - choćby jakaś posypka trawiasta bo trąci pustynnym klimatem, szczególnie tam, gdzie krzaczory wyrastają z gołej ziemi. Poza tym jestem pod ogromnym wrażeniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 28 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2020 13 godzin temu, bulik58 napisał: A to cie juz ponioslo - tyle smieci , jak to sie ma do ,, Ordnung muss sein ,, a tak na powaznie to moje zdanie tych dwoch zwierzakow - Elefant i Puma -znasz Bo to niemcy wschodnie a tam luźniejsza atmosfera. 13 godzin temu, seven up napisał: Znając ich pedanterie do czystości to raczej za dużo śmieci co nie znaczy że dioramka jest w pyde No też miałem obawy i ograniczyłem liczbę bo miało być więcej - dziękuję za miłe słowa. 12 godzin temu, TAW napisał: Troszkę więcej zieleni by się przydało - choćby jakaś posypka trawiasta bo trąci pustynnym klimatem, szczególnie tam, gdzie krzaczory wyrastają z gołej ziemi. Poza tym jestem pod ogromnym wrażeniem! Wiem, ale nie miałem jak posadzić jej, moja home made sadzarka odmówiła współpracy. I dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 28 Kwietnia 2020 Share Napisano 28 Kwietnia 2020 Rewelacja, z tym większym zainteresowaniem czekam na Merkavę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi