chudyhunter Napisano 6 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2020 Dzięki! Wasp też był naprawdę ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 6 Kwietnia 2020 Share Napisano 6 Kwietnia 2020 A to ja nadmienię, że Fuso i relacja z jego budowy jest w najnowszym numerze "Modelarstwa Okrętowego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Kwietnia 2020 Share Napisano 7 Kwietnia 2020 W dniu 6.04.2020 o 16:31, Super_Hans napisał: A to ja nadmienię, że Fuso i relacja z jego budowy jest w najnowszym numerze "Modelarstwa Okrętowego" zamówiłem, ale jeszcze nie dotarł na moją wioskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 11 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2020 W dniu 7.04.2020 o 18:30, M.A.V. napisał: zamówiłem, ale jeszcze nie dotarł na moją wioskę Właśnie przed chwilą wyciągnąłem swój nr że skrzynki MAV doszły mnie słuchy, że uważam się za jakiegoś mistrza modelarstwa, więc jak już dostaniesz swój nr, to podeślij mi, strzelę Ci autograf i odeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 12 Kwietnia 2020 Share Napisano 12 Kwietnia 2020 16 godzin temu, chudyhunter napisał: jak już dostaniesz swój nr, to podeślij mi, strzelę Ci autograf i odeślę nie wiem czy jestem godzien 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 25 Maja 2020 Share Napisano 25 Maja 2020 Bardzo realistycznie wyszło. Gratuluję udanego projektu brawo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 21 Listopada 2020 Share Napisano 21 Listopada 2020 Gdzie się podziały zdjęcia? ... ... bo wypadało by zobaczyć co zdobyło złoto, nagrodę publiczności oraz kolejny pucharek Holenderski konkurs możesz traktować jako bardzo udany, Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 23 Listopada 2020 Autor Share Napisano 23 Listopada 2020 W dniu 21.11.2020 o 20:55, Bartosz.B napisał: Gdzie się podziały zdjęcia? ... Ciekawa sprawa z tymi zdjęciami, bo na kompie je widzę, ale już na telefonie nie. Wrzuciłem jeszcze raz i teraz powinno być ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 1 Grudnia 2020 Share Napisano 1 Grudnia 2020 (edytowane) Kolego chyba miejsca zaczyna Ci brakować na kolejne wyróżnienia, tylko nie pobijcie się z Michałem o to który model lepszy Edytowane 1 Grudnia 2020 przez Bartosz.B 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 14 Grudnia 2020 Share Napisano 14 Grudnia 2020 Cześć Robi wrażenie. Szkoda, że tak mało osób Cie pochwaliło. Wypas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 14 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2020 20 minut temu, Mariusz 72 napisał: Cześć Robi wrażenie. Szkoda, że tak mało osób Cie pochwaliło. Wypas... Dzięki, dzięki Pierwsze miejsce za najlepszą dioramę w na konkursie w Holandii i nagroda specjalna za najlepszą pracę o tematyce militarnej wystarczy A dzisiaj dotarła pierwsza z nagród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 15 Grudnia 2020 Share Napisano 15 Grudnia 2020 Gratuluję jeszcze raz modelu i kilku nagród. A co to autografu to link z podpisem poproszę do sciagniecia . Na atramencie i znaczkach zaoszczedzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 15 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2020 53 minuty temu, Adamo722 napisał: Gratuluję jeszcze raz modelu i kilku nagród. Dzięki! 53 minuty temu, Adamo722 napisał: A co to autografu to link z podpisem poproszę do sciagniecia . Na atramencie i znaczkach zaoszczedzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi