Panzer Machine Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 Dla odprężenia taki mały szkrabek od Zvezdy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAW Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 Świetne wykonanie i świetne zdjęcia (jak zawsze zresztą). Szkoda tylko, że użyłeś zestawowych lin i został grill z odlewu. Poziom samego modelu odstaje niestety jakością od ręki modelarza. Chciałbym, żeby kiedyś mi tak wyszło w 35 jak Tobie w 72. Zazdrość Max Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jery Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 Fajny model, fajne zdjęcia, ale ja czekam na Twoje profesjonalne filmy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 Bardzo mi się podoba. I wykonanie , i sposób prezentacji. Kolejny raz widzę, że sowiecka zieleń nie musi być nudna. To co, teraz jeszcze do kompletu proponuję zvezdowego brata w 1/100? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal_G Posted May 25, 2019 Share Posted May 25, 2019 Bardzo ładny. O linach Koledzy pisali. Ew. można by uchwyty na druciane wymienić, dodać antenę radiostacji i belkę do wyciągania z błota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAW Posted May 25, 2019 Share Posted May 25, 2019 15 godzin temu, Jery napisał: Fajny model, fajne zdjęcia, ale ja czekam na Twoje profesjonalne filmy To ja dołączam do oczekiwań kolegi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer Machine Posted May 29, 2019 Author Share Posted May 29, 2019 Model robiłem w myśl: prosto z pudła. Chciałem zobaczyć ile mogę z czegoś takiego wycisnąć Z tego modelu, akurat filmu nie będzie Model ten powstawał na kursie, który prowadzę i nie było jak sfilmować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jery Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 To czekamy na film z następnym modelem 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts