Panzer Machine Napisano 24 Maja 2019 Share Napisano 24 Maja 2019 Dla odprężenia taki mały szkrabek od Zvezdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 24 Maja 2019 Share Napisano 24 Maja 2019 Świetne wykonanie i świetne zdjęcia (jak zawsze zresztą). Szkoda tylko, że użyłeś zestawowych lin i został grill z odlewu. Poziom samego modelu odstaje niestety jakością od ręki modelarza. Chciałbym, żeby kiedyś mi tak wyszło w 35 jak Tobie w 72. Zazdrość Max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jery Napisano 24 Maja 2019 Share Napisano 24 Maja 2019 Fajny model, fajne zdjęcia, ale ja czekam na Twoje profesjonalne filmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 24 Maja 2019 Share Napisano 24 Maja 2019 Bardzo mi się podoba. I wykonanie , i sposób prezentacji. Kolejny raz widzę, że sowiecka zieleń nie musi być nudna. To co, teraz jeszcze do kompletu proponuję zvezdowego brata w 1/100? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 25 Maja 2019 Share Napisano 25 Maja 2019 Bardzo ładny. O linach Koledzy pisali. Ew. można by uchwyty na druciane wymienić, dodać antenę radiostacji i belkę do wyciągania z błota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 25 Maja 2019 Share Napisano 25 Maja 2019 15 godzin temu, Jery napisał: Fajny model, fajne zdjęcia, ale ja czekam na Twoje profesjonalne filmy To ja dołączam do oczekiwań kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 29 Maja 2019 Autor Share Napisano 29 Maja 2019 Model robiłem w myśl: prosto z pudła. Chciałem zobaczyć ile mogę z czegoś takiego wycisnąć Z tego modelu, akurat filmu nie będzie Model ten powstawał na kursie, który prowadzę i nie było jak sfilmować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jery Napisano 30 Maja 2019 Share Napisano 30 Maja 2019 To czekamy na film z następnym modelem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi