Mikele Napisano 31 Maja 2019 Share Napisano 31 Maja 2019 (edytowane) Zmęczony podstępnym zestawem Eduarda wrzucam foty efektu finalnego. Przepaki to zło, stare formy, jakość godna Misterkrafta, kalki się srebrzą, ale malowanie fajne znalazłem, to jest. Nie ma się co rozpisywać. Jak mnie znów na Mirage IIIc najdzie to się wezmę za Hobby Bossa. Edytowane 1 Czerwca 2019 przez Mikele 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 31 Maja 2019 Share Napisano 31 Maja 2019 Nie czytasz recenzji za nim coś kupisz? Wygląda fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 31 Maja 2019 Autor Share Napisano 31 Maja 2019 Akurat tej nie przeczytałem. Ale już będę czytał, obiecuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 1 Czerwca 2019 Share Napisano 1 Czerwca 2019 Podoba mi się! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 1 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2019 Dzięki. Sam temat był świetny i z dużym polem do popisu w brudzeniu, choć podobno samoloty się nie brudzą A w zasadzie to można było poszaleć jeszcze bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 1 Czerwca 2019 Share Napisano 1 Czerwca 2019 Ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 1 Czerwca 2019 Share Napisano 1 Czerwca 2019 Kurde, poszalałbym bardziej chyba z tym brudzeniem, namawiam, bo czegos brakuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 1 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2019 Nie, nie, nie. Plany miałem wielkie, ale model był o krok od przebazowania do kosza na śmieci Zostaje tak, jak jest, postawię go w najdalszym zakątku gabloty i nie będę na niego już patrzył w ogóle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 1 Czerwca 2019 Share Napisano 1 Czerwca 2019 Podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 1 Czerwca 2019 Share Napisano 1 Czerwca 2019 Bardzo fajny. Podoba mi się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi