Gerd Napisano 20 Czerwca 2019 Share Napisano 20 Czerwca 2019 Popiersie brytyjskiego spadochroniarza dostałem od Kolegi. Roch wiedział co robi i prezent bardzo trafiony! Zestaw Young Miniatures - YM1864 występuje pod handlową nazwą British Paratrooper 1944 Burst 1:10, czyli jak najbardziej leży w obszarze moich zainteresowań. Pracy aby wcielić żołnierza w grono "Sosabowskich" było tyle, że usunąłem z prawego ramienia kawałek brytyjskiej naszywki, a na hełmie dodałem orła... ...pozostało pomalować: ...i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 20 Czerwca 2019 Share Napisano 20 Czerwca 2019 Fajnie Tobie wyszedł też mam w kartonie do zrobienia może kiedyś.I fajny pomysł z polskim orzełkiem.W sumie przeróbka jedynie symboliczna a mamy swojaka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 20 Czerwca 2019 Share Napisano 20 Czerwca 2019 Przepiękny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 21 Czerwca 2019 Share Napisano 21 Czerwca 2019 Bardzo udany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 21 Czerwca 2019 Share Napisano 21 Czerwca 2019 Bardzo fajna praca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 28 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2019 W dniu 20.06.2019 o 21:11, push-up78 napisał: też mam w kartonie do zrobienia może kiedyś.I fajny pomysł z polskim orzełkiem.W sumie przeróbka jedynie symboliczna a mamy swojaka. Gdybyś się brał za niego to mam kalkomanie z napisami na zamek wyczepny do uprzęży spadochronu. Daj znać na PW jeśli chcesz - podeślę. Wszystkim dziękuję z komentarze i zaglądanie, natomiast Administracji za wyróżnienie na stronie głównej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi