Gerd Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Popiersie brytyjskiego spadochroniarza dostałem od Kolegi. Roch wiedział co robi i prezent bardzo trafiony! Zestaw Young Miniatures - YM1864 występuje pod handlową nazwą British Paratrooper 1944 Burst 1:10, czyli jak najbardziej leży w obszarze moich zainteresowań. Pracy aby wcielić żołnierza w grono "Sosabowskich" było tyle, że usunąłem z prawego ramienia kawałek brytyjskiej naszywki, a na hełmie dodałem orła... ...pozostało pomalować: ...i gotowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
push-up78 Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Fajnie Tobie wyszedł też mam w kartonie do zrobienia może kiedyś.I fajny pomysł z polskim orzełkiem.W sumie przeróbka jedynie symboliczna a mamy swojaka. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin M. Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Przepiękny. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal_G Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 Bardzo udany! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 Bardzo fajna praca! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted June 28, 2019 Author Share Posted June 28, 2019 W dniu 20.06.2019 o 21:11, push-up78 napisał: też mam w kartonie do zrobienia może kiedyś.I fajny pomysł z polskim orzełkiem.W sumie przeróbka jedynie symboliczna a mamy swojaka. Gdybyś się brał za niego to mam kalkomanie z napisami na zamek wyczepny do uprzęży spadochronu. Daj znać na PW jeśli chcesz - podeślę. Wszystkim dziękuję z komentarze i zaglądanie, natomiast Administracji za wyróżnienie na stronie głównej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts