Gerd Napisano 20 Czerwca 2019 Napisano 20 Czerwca 2019 Popiersie brytyjskiego spadochroniarza dostałem od Kolegi. Roch wiedział co robi i prezent bardzo trafiony! Zestaw Young Miniatures - YM1864 występuje pod handlową nazwą British Paratrooper 1944 Burst 1:10, czyli jak najbardziej leży w obszarze moich zainteresowań. Pracy aby wcielić żołnierza w grono "Sosabowskich" było tyle, że usunąłem z prawego ramienia kawałek brytyjskiej naszywki, a na hełmie dodałem orła... ...pozostało pomalować: ...i gotowe. 1 Cytuj
push-up78 Napisano 20 Czerwca 2019 Napisano 20 Czerwca 2019 Fajnie Tobie wyszedł też mam w kartonie do zrobienia może kiedyś.I fajny pomysł z polskim orzełkiem.W sumie przeróbka jedynie symboliczna a mamy swojaka. 1 Cytuj
Gerd Napisano 28 Czerwca 2019 Autor Napisano 28 Czerwca 2019 W dniu 20.06.2019 o 21:11, push-up78 napisał: też mam w kartonie do zrobienia może kiedyś.I fajny pomysł z polskim orzełkiem.W sumie przeróbka jedynie symboliczna a mamy swojaka. Gdybyś się brał za niego to mam kalkomanie z napisami na zamek wyczepny do uprzęży spadochronu. Daj znać na PW jeśli chcesz - podeślę. Wszystkim dziękuję z komentarze i zaglądanie, natomiast Administracji za wyróżnienie na stronie głównej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi