Moses Napisano 6 Lipca 2019 Share Napisano 6 Lipca 2019 (edytowane) Ten macchi miał 2 silniki? Edytowane 6 Lipca 2019 przez Moses Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dedrey Napisano 6 Lipca 2019 Share Napisano 6 Lipca 2019 Nie bardzo znam się na silnikach ale .. chyba jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelpol Napisano 6 Lipca 2019 Autor Share Napisano 6 Lipca 2019 Godzinę temu, Moses napisał: Ten macchi miał 2 silniki? Właściwie to jeden złożony z dwóch 12 cylindrowych silników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dedrey Napisano 6 Lipca 2019 Share Napisano 6 Lipca 2019 Do tych włoskich pływakowych cudaków jest fajna monografia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelpol Napisano 6 Lipca 2019 Autor Share Napisano 6 Lipca 2019 27 minut temu, dedrey napisał: Do tych włoskich pływakowych cudaków jest fajna monografia: Ależ kusi i namawia. Jeśli już to pewnie tę ze Smera zakupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 6 Lipca 2019 Share Napisano 6 Lipca 2019 Będzie piękny model:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dedrey Napisano 6 Lipca 2019 Share Napisano 6 Lipca 2019 (edytowane) Kusi kusi... może jakiś bonus będzie za naganianie klientów:) Sam choruje na Macchi tylko ta cena:( Ten sobie czeka na wenę w magazynie Edytowane 6 Lipca 2019 przez dedrey korekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jery Napisano 6 Lipca 2019 Share Napisano 6 Lipca 2019 W dniu 5.07.2019 o 22:41, Staryfajter1954 napisał: Fajne Ferrari na pływakach i ze śmigłem To mi wygląda na dwa śmigła przeciwbieżne, jeśli tak to może te silniki są niezależne, ale nie znam tematu tylko zgaduję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 7 Lipca 2019 Share Napisano 7 Lipca 2019 3 godziny temu, Jery napisał: To mi wygląda na dwa śmigła przeciwbieżne, jeśli tak to może te silniki są niezależne, ale nie znam tematu tylko zgaduję... Bo to są dwa przeciwbieżne śmigła.Nie przypuszczałem, że ten patent stosowano już w okresie międzywojennym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 7 Lipca 2019 Share Napisano 7 Lipca 2019 15 godzin temu, modelpol napisał: Ależ kusi i namawia. Jeśli już to pewnie tę ze Smera zakupię. Miałem okazję pomacać te żywice z SBS na zeszłorocznej Babarybie - naprawdę bardzo czysto i dokładnie odlane. IMHO warte swojej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dedrey Napisano 7 Lipca 2019 Share Napisano 7 Lipca 2019 To może .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelpol Napisano 9 Lipca 2019 Autor Share Napisano 9 Lipca 2019 W dniu 7.07.2019 o 19:53, dedrey napisał: To może .... Chwilowo ta Savoia nie wchodzi w grę. A prace nad Supermarine powoli się zbliżają ku końcowi. Kalkomanie i pierwsze naciągi z drutu stalowego 0,3 mm. Mam nadzieję że za bardzo nie będą się odznaczały. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi