Gość Napisano 18 Marca 2008 Napisano 18 Marca 2008 I kolejny kultowy śmigłowiec-Błękitny Grom czyli przerobiona Gazelle z zamocowanym nadnaturalnie wielkim gatlingiem który podczas kręcenia filmu zamiast pocisków wypluwał wodę dla iluzji strzałów (NAPRAWDĘ) Wspaniała maszyna marzeń każdego chłopca w wieku 10-15 lat. Po prostu legenda (aczkolwiek Airwolf rządzi bardziej) Teraz porcja zdjęć i planów tego cuda: I na koniec...co zostało z legendy... Cytuj
adamkijak Napisano 18 Marca 2008 Napisano 18 Marca 2008 Mialem takiego malego metalowego (chyba) z matchboxa. Cytuj
jayhawk60 Napisano 1 Marca 2010 Napisano 1 Marca 2010 Niezły chelikopter, robi wrazenie, pamiętam miałem takiego z matchbox'u. Cytuj
zbiegu Napisano 1 Marca 2010 Napisano 1 Marca 2010 To może ja dorzucę swoje trzy grosze, nestety tylko tyle z niego zostało: A tak wyglądał dawca organów Gazelle: Ale nie jest tak strasznie, dla fanów serialu jest, niestety trudno dostępny, model w skali 1/32 (Monogram): Cytuj
artoor_k Napisano 1 Marca 2010 Napisano 1 Marca 2010 To może ja dorzucę swoje trzy grosze, nestety tylko tyle z niego zostało: O matko huto...zgroza...przecież to zbrodnia Ale nie jest tak strasznie, dla fanów serialu jest, niestety trudno dostępny, model w skali 1/32 (Monogram): Nie tylko , jest już nowa (droga) Aoshima: http://www.cybermodeler.com/hobby/kits/aos/kit_aos_48004.shtml oraz Kitech który przepakowuje Monograma za jakieś 30 zł Cytuj
PKD4GA Napisano 2 Marca 2010 Napisano 2 Marca 2010 Ale nie jest tak strasznie, dla fanów serialu jest, niestety trudno dostępny, model w skali 1/32 (Monogram) - pojawila sie, jakis czas temu, reprodukcja tego zestawu, rodem z Chin: viewtopic.php?t=2344 Pozdr. Pawel Cytuj
PKD4GA Napisano 8 Grudnia 2010 Napisano 8 Grudnia 2010 Jakis czas temu znalazlem w sieci (niestety gdzie, pod jakim adresem - juz nie wiem) kilka ciekawych fotek zrobionych podczas realizacji filmu. Bonusowo zegarek (ktos wie jaki to model Casio - chetnie bym sobie taki sprawil). Pozdr. Pawel Cytuj
Moses Napisano 8 Grudnia 2010 Napisano 8 Grudnia 2010 Po prostu legenda (aczkolwiek Airwolf rządzi bardziej) Ajrłolf to pikuś przy Gromie Matchboxa też miałem jako malec Cytuj
Skoti Napisano 8 Grudnia 2010 Napisano 8 Grudnia 2010 Mam tego Kitecha w poczekalni. Bardzo uproszczony, ale mi to nie przeszkadza. Cytuj
wuwumaster Napisano 23 Grudnia 2010 Napisano 23 Grudnia 2010 dla zainteresowanych : piątek 24.12.2010 TV4 godz 21.55 - Blue Thunder - na deser po wigilii Wesołych świąt wszystkim ! pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi